ZABAVNO & DRUŽABNO

Poglejte, kaj napoveduje Nina Pušlar

Od Nine Nine Nine do sedmega albuma

Nina Pušlar bo 21. septembra predstavila novo pesem in videospot Prste stran, ki ga je posnela pod režijsko taktirko Anžeta Škrubeta. Hkrati bo, kot smo izvedeli, napovedala veliki projekt, ki ga bo izvedla ob koncu leta. Mimogrede, za sredin koncert v Nebu (več informacij spodaj) je na voljo le še nekaj vstopnic.

Kmalu sledi glasbeno presenečenje

Potem ko je naša najbolj priljubljena pevka poletje pobarvala s hitom ‘Nina Nina Nina’ in nanizala kup koncertov na velikih odrih, bo Nina Pušlar decembra izdala tudi svoj sedmi studijski album. Napovedala ga bosta z latinskim temperamentom prepojena skladba Prste stran in spremljevalni video, ki je nastal pod režijsko taktirko plesnega mojstra Anžeta Škrubeta.

Ob izidu novega projekta bo Nina 21. septembra gostila ekskluziven koncert za 350 poslušalcev v ljubljanski šov-restavraciji Nebo, kjer boste lahko prvič prisluhnili koncertni izvedbi nove pesmi, si ogledali videospot, za magični večer nad ljubljanskimi strehami pa pripravlja še kakšno presenečenje. Vstopnice najdete tukaj.

Nina Pušlar
Glasbenica bo to jesen polna presenečenj. Foto: Matic Kremžar
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
4
+1
1
+1
1
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button