MISIJA LIVERPOOL 2023

Po Ljubljani odmeval Jokerjev Carpe Diem

Pred Evrovizijo koncert na Novem trgu

Joker Out so se po intenzivni predevrovizijski turneji po Evropi vrnili v Ljubljano, kjer so za domače oboževalci in evrovizijske navdušence izvedli prvi letošnji koncert, ki bo njim in in vsem nam dal krila za nastop na Pesmi Evrovizije v Liverpoolu.

Joker Out
Jokerji so poskrbeli za izjemno vzdušje. Foto: Alesh Maatko

Pod imenom Joker Out so združeni Bojan Cvjetićanin (vokal, kitara), Kris Guštin (kitara), Jan Peteh (kitara), Nace Jordan (bas) in Jure Maček (bobni).

Joker Out
Promocijska gradiva so šla za med. Foto: Alesh Maatko

Jokerji bodo na ESC odru v Liverpoolu pesem odpeli v slovenščini. Pod glasbo in aranžma pesmi Carpe Diem se podpisujejo Bojan Cvjetićanin, Kris Guštin, Jan Peteh, Jure Maček in Nace Jordan. Besedilo je prispeval Bojan Cvjetićanin. Producenta pesmi pa sta Žarko Pak in Todd Burke.

Joker Out
Fantje so predstavili svoje največje uspešnice. Foto: Alesh Maatko

V boj za finalno vstopnico letošnje Pesmi Evrovizije se bodo člani skupine podali kot deseti po vrsti v drugem predizboru v četrtek, 11. maja.

Joker Out
Novi trg je pokal po šivih. Foto: Alesh Maatko

Karneval pred Liverpoolom

To je bil v bistvu prvi javni dogodek v Sloveniji, na katerem so fantje na polnem Novem trgu v Ljubljani zaigrali tako evrovizijski singel Carpe Diem kot tudi nekaj preteklih uspešnic, kot so Umazane misli, Katrina, Ne bi smel, Barve oceana, Plastika, Vem da greš in Tokio. Ne nazadnje pa je bil tukaj še najnovejši singel New Wave, ki so ga sicer predstavili v slovenščini.

https://www.facebook.com/EvrovizijaCom/videos/589773789774217/

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
5
+1
1
+1
2
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button