EMA

Obevrovizijski televizijski program: Od kuhinje, zakulisja do reportaže

Televizija Slovenija nas bo pred vsakim izborom vpeljala v evrovizijsko dogajanje z različnimi prispevki in oddajami. Tako na sporedu ne bo manjkala Emina ‘kuhinja’, ne nazadnje pa bodo prikazali tudi ekskluzivno reportažo Vlaste Jeseničnik iz evrovizijskega Kijeva.

Omar Naber se bo predstavil v prvem predizboru, v torek, 9. maja.Foto: Thomas Hanses

Trije prenosi na TV Slovenija

Naš predstavnik Omar Naber se bo kot 17. po vrsti predstavil v prvem polfinalnem večeru. Neposredni prenos boste lahko v živo spremljali ob 21.00 na TV SLO 2, Valu 202, Radiu Maribor in RTV 4D.

Tudi drugi evrovizijski večer boste lahko v živo spremljali na TV SLO 2 in RTV 4D.

Neposredni prenos velikega finala boste lahko spremljali od 21. ure dalje na TV SLO 1, Valu 202, Radiu Maribor in RTV 4D.

Pred začetkom prvega polfinalnega izbora bodo na TV Slovenija 2 ob 19.45 predvajali posnetke osmih finalistov Eme 2017, ob 20.25 bodo ponovili Zakulisje Eme 2017: Emina »kuhinja«, nekaj minut pred uradnim začetkom izbora pa bodo prikazali ekskluzivno reportažo Vlaste Jeseničnik iz evrovizijskega Kijeva.

Pred drugim polfinalnim izborom si bomo lahko ob 19.55 na TV Slovenija 2 ogledali potopisno oddajo iz serije Svetovni popotnik: Ukrajina, kjer bomo skupaj s Holly Morris bolje spoznali letošnjo državo gostiteljico.

Pred začetkom finalnega izbora v soboto, 13. maja, pa bo ob 20.00 na TV Slovenija 1 na sporedu dokumentarni film Pesmi Evrovizije, ki na vznemirljiv način predstavlja fenomen evrovizijskega glasbenega tekmovanja.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button