ZABAVNO & DRUŽABNO

Nušo Derenda ganili do solz

Nuša Dereneda, ena najuspešnejših slovenskih glasbenic, je sinoči v ljubljanskih Križankah znova pokazala, zakaj slovensko glasbeno sceno uspešno obvladuje že polnih 15 let. Noe Noe, Energy, Pesek v oči, Modro morje, Vzemi me veter, Čez 20 let, je le delček nepozabnega glasbenega doživetja z Nušo!

Nuša DerendaFoto: Alesh Maatko

V več kot dve uri trajajočem programu, ki so ga popestrili številni domači in tuji gosti, je Nuša Derenda, ki se je, kot nam je zaupala, odlično počutila, poskrbela za izjemno atmosfero ljubljanskega prizorišča in več kot navdušila publiko, ki je s slavljenko prepevala in plesala še pozno v noč, nekateri do jutranjih ur.

Vedno energični Nuši, ki je pripravila sproščen in še bolj čustven koncert, so se tokrat na odru pridružili Vlado Kalember (Svako ima nekog (Koga više nema)), Omar Naber (Duša moje duše) Marko Vozelj (Naj nama sodi le nebo), latino mojster Željko Krušlin Kruška (Smotala si me). Za izjemno evforijo je poskrbela ‘damska štiriperesna deteljica’ v sestavi Pika Božič, Anja Rupel in Alenka Godec, ki je stavila na pesem I’m not for you. Nuši Derenda, ki se je na odru – v smehu in solzah sreče – odlično počutila, sta se na odru pridružila tudi soprog Frenk, ki jo je v skladbi Kot da je prvič pospremil na harmoniki, sin Matevž pa je z ganjeno mamo in z nekoliko vidno (razumljivo, a sproščeno) tremo zapel kar v duetu Ko mi rečeš, da me ljubiš.

Matevž in Nuša DerendaFoto: Alesh Maatko
Nuša DerendaFoto: Alesh Maatko

Sicer pa smo v bogatem repertuarju slišali vse največje glasbene in festivalske hite kot so Noe Noe, Danes vračam se, Na štiri oči, Zdaj verjamem, Za stare čase, Vzemi me veter, Boginja, Prvič in zadnjič, Romeo in Julija, Ni mi žal, Edina, Pesek v oči, Modro morje Čez 20 let, evrovizijski Energy, Ljubav koja boli, Kakor ptica, kakor pesem, Ne kliči me, Nuša je navdušila tudi s skladbami povsem svežega albuma Za stare čase, večer pa je na čustven način zaključila z izjemno skladbo Whitney Houston I will always love you.

Nušinih 15 let energije, kot je bilo naslov glasbenemu koncertu, je torej postreglo z odlično popotnico za nadaljno ustvarjanje odlične Nuše Derenda, ki več kot očitno v rokavu skriva še marsikaterega aduta.

Portal Evrovizija.com lahko spremljate tudi na družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X