ZABAVNO & DRUŽABNO

Nina Pušlar: Veseli me, da smo pod Rožnikom stkali tako lepo energijo

Koncert, ki še kako odmeva

Nina Pušlar je gostila največji koncert v svoji 17-letni karieri, izjemno leto, ki ga je zaznamovala predvsem s skladbo Nina Nina Nina pa je že tri leta najbolj predvajana slovenska izvajalka zaokrožila z izidom istoimenskega 7. studijskega albuma.

“Tivoli je za vsakega slovenskega glasbenika pomemben mejnik, zato bomo zagotovo pokazali še kaj več, kot običajno,” je že ob napovedi svojega največjega koncerta v karieri napovedala Nina Pušlar, ne da bi izdala karkoli. Občinstvo ji je zaupalo in že tedne pred dnevom D razgrabilo vstopnice za veliki šov. Po videnem in slišanem pa dvomimo, da je kdorkoli od prisotnih zapuščal dvorano pod Rožnikom razočaran.

Nina Pušlar
Nina Pušlar Foto: Matic Kremžar

V številkah je Tivoli ponudil Nino v treh kreacijah Jelene Proković, razširjen 10-članski spremljevalni bend, 27 pesmi v skoraj treh urah programa, kup konfetov, vrhunsko odrsko produkcijo, Bora Zuljana, skupino Gedore, Magnifica in plesalce pod vodstvom Anžeta Škrubeta pred 4.500-glavim občinstvom.

Nina Pušlar
Priljubljena pevka je odpela vse svoje hite. Foto: Matic Kremžar

Številne uspešnice

A številke ne povejo veliko o energiji, ki se je stkala med glasbeniki na in poslušalci pod odrom. Začelo se je že kar s prvo pesmijo, ko je publika gostiteljico pozdravila z glasnim petjem uspešnice Nina Nina Nina, sledili so hiti iz vseh obdobij pevkine kariere, tudi kakšna skladba, ki je že dolgo ni izvajala, pa spomin na zmago na Bitki talentov decembra 2005 …

Prvi vrhunec večera je bila izvedba pesmi Prste stran, ki jo je s čudovitim latinskim kitarskim solom odprl Bor Zuljan, plesno točko s splesalci pa je v objemu igralca Gregorja Cesarja, ki je upodobil zapeljivca v istoimenskem videu, popestrila tudi Nina.

Nina Pušlar
Hala Tivoli je bila polna do zadnjega kotička. Foto: Matic Kremžar

Za drug vrhunec, ki je sledil pol ure kasneje pa je poskrbel Magnifico. Bil bi greh, če z Nino, potem ko sta to že odlično naredila v šovu V petek zvečer, ne bi skupaj zapela pesmi Tivoli. In seveda ju je publika pozdravila z navdušenjem.

Nina Pušlar in Magnifico
Nina Pušlar in Magnifico Foto: Nejc Fon

Hvaležna za podporo

“Dolgo sem si želela doživeti ta večer. Koncert v Tivoliju smo načrtovali že leta 2020 pa nas je takrat ustavila korona. Letos nam je končno uspelo in veseli me, da smo pod Rožnikom stkali tako lepo energijo. Hvala za podporo in lepe praznike,” vam sporoča Nina, ki leto zaključuje z izidom sedmega studijskega albuma. Na njem so od že znanih uspešnic Tople oči, Nina Nina Nina in Prste stran, v Tivoliju je premierno izvedla Malo malo, šest novosti pa že najdete na cedeju, čez nekaj dni pa tudi pri ponudnikih glasbe na spletu.

Nina Pušlar
Nina odpela 27 pesmi v skoraj treh urah programa. Foto: Nejc Fon
Nina Pušlar
Nina Pušlar s svojo ekipo. Foto: Matic Kremžar
Nina Pušlar
Brez ta prave gasilke ni šlo. Foto: Matic Kremžar
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
1
+1
5
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button