ZABAVNO & DRUŽABNO

Nina Pušlar iskreno o skladbi, ki se je najbolj dotaknila poslušalcev

Nina Pušlar se je od tudi zanjo nepozabnega leta 2022 poslovila z največjim koncetom v karieri in sedmim studijskim albumom Nina Nina Nina. Z njega ob naslovnem že poznate tudi hita Tople oči in Prste stran, kot četrti pa prihaja Malo, malo. Pesem, ki jo je, tudi ob spremljavi kitarskega virtuoza Bora Zuljana, premierno izvedla prav na velikem tivolskem odru, je po odzivih poslušalcev ena od nosilk albuma.

“Pesem me že ob prepevanju prvih verzov odpelje v zgodbo. Peti to pesem je nekaj zelo posebnega, kar sem začutila tudi po odzivih občinstva. Ne vem kako bi to opisala … v meni vzbudi posebna čustva. To je ena od dveh pesmi z novega albuma, ki sem si ju želela pred občinstvom prvič zapeti v Tivoliju. Dva dni pred koncertom sem se odločila, da bomo tam posneli tudi videospot. Zdelo se mi je, da bo to prava skladba, s katero bomo lahko tudi vizualno zajeli energijo in vzdušje čarobnega koncerta,” pravi že tri leta najbolj predvajana slovenska izvajalka.

Nina Pušlar
Nina na glasbenem odru v Tivoliju. Foto: Nejc Fon

“Ljudje mi pišejo, da jim je pesem Malo, malo najljubša z albuma, da se jih je najbolj dotaknila in da jo poslušajo večkrat zapored. Tudi jaz sem jo med vsemi na plošči poslušala največkrat. Očitno celi neke rane … (smeh)”

Režijo in produkcijo videa ponovno podpisuje Anže Škrube, s katerim je Nina v začetku kariere sodelovala ob nastopu na Emi, lani pa sta se po dolgih letih spet ustvarjalno povezala v videu za skladbo Prste stran. “Vse se je zgodilo precej spontano, saj nisem vedela, če bo sploh priletel iz ZDA. V Slovenijo je prišel nekaj dni pred koncertom in se nam je pridružil na vajah, kjer sva skupaj postavila nekaj podrobnosti, recimo plesno točko za Prste stran in odrsko izvedbo Malo, malo. Ko sem se odločila, da v Tivoliju posnamemo tudi video za to pesem, je prevzel izvedbo in zmontirali smo ga še preden se je po novem letu vrnil v Los Angeles.”

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button