ZABAVNO & DRUŽABNO

Nika Zorjan ob novi skladbi: Biti ljubljen je najlepši občutek na svetu

Nika Zorjan nam predstavlja novo pesem Zate dovolj. Biti ljubljen zato ker si in tak kot si je najlepši občutek na svetu. Z ganljivim videospotom, polnim emocij, sta filmsko glasbeno zgodbo odigrala Robert Korošec, glavni igralec serije Najini mostovi na Pop Tv in mlada Lanai, ki bosta pričarala čarovnijo, ki jo opisuje skladba.

Nika Zorjan predstavlja novo glasbeno zgodbo.Foto: Neo Visuals

“Biti ljubljen zato, ker si tak, kot si, je najlepši občutek na svetu. Ob sebi imam ljudi, ki me imajo radi, ljudi pred katerimi sem lahko jaz, z dobrimi in malo manj dobrimi lastnostmi. To mi daje krila, da lahko letim visoko! Tukaj je pesem Zate dovolj, polna ljubezni, ki jo privoščim prav vsakemu od vas,” so besede, s katerimi Nika Zorjan predstavlja svojo novo pesem.

V videospotu je glavno vlogo odigral Robert Korošec, sicer glavni igralec serije Najini mostovi. Zgodba, s katero je Nika prikazala brezpogojno ljubezen v videospotu, je odnos med očetom in hčerko, s katero se tudi sama poistoveti. Nika ima za sabo namreč podobno zgodbo, saj sta bila njena starša pripravljena žrtvovati veliko in se marsičemu odpovedati, da sta ji lahko uresničila sanje, ki jih danes živi.

“Zelo sem hvaležna in v čast mi je, da je Robert sprejel povabilo, navdušil me je, kako vrhunsko je odigral svojo vlogo, poleg tega pa je še tako preprost, profesionalen in topel človek, navdušila pa me je tudi mala Lanai, ki je odigrala vlogo njegove hčerke,” je zaključila Nika, ki je videospot posnela v Izoli.

Videizgodbo je Nika Zorjan posnela v Izoli.Foto: Neo Visuals
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button