ZABAVNO & DRUŽABNO

Nekdanja spremljevalna skupina Tanje Žagar se je še dodatno pomladila

Nekdanja spremljevalna skupina pevke Tanje Žagar se je še dodatno pomladila. Poleg mlade pevke Larise Sreš se jim je sedaj pridružil še mlad kitarist Nino Dotto. Nino, ki je sicer študent prava, je odličen kitarist. V skupino pa je poleg sprehajanja prstov po kitari prinesel še več pozitivne energije, smeha in navdiha za nadaljnje ustvarjanje.

Skupina Avantura je tako dobila novo podobo, saj je poleg novega kitarista vlogo pevke prevzela Larisa. Dolgoletna članica Karmen se je odločila da skupino zapušča in oder prepusti svoji hčerki Larisi. Karmen je neizmerno ponosna, da jo je lahko nasledila prav njena hčerka in jo z največjim veseljem spremlja in podpira. Spomnimo. Larisa je lani dopolnila osemnajst let. Prihaja iz glasbene družine, saj sta tako njena starša kot tudi brat vsi glasbeniki in člani skupine. V skupino je prinesla ogromno pozitivne energije, novih idej in veliko smeha.

Člani skupine so nam zaupali, da so znova v studiu, kjer že pripravljajo novo poletno pesem.

»Avanturisti« in njihova Larisa so trenutno v polnem zagonu in nastopajo po celi Sloveniji. Najbolj pa so veseli, ko publika z njimi prepeva njihovo najnovejšo pesem Le trenutek, ki so jo izdali v lanskem letu.

Skupina Avantura
Skupina Avantura
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
5
+1
1
+1
1
+1
0
+1
1
+1
1
+1
0
Twitter
Back to top button