FESTIVALI

Na Ohrid Festu 2016 zmagoslavje za našo divo Heleno Blagne

Letošnji mednarodni festival Ohrid Fest, ki je potekal med 22. in 25. avgustom, si bo zagotovo zapomnila naša prva dama zabavne glasbe, saj ji je, kot kaže, uspel veliki met. Helena Blagne je namreč prepričala publiko ter osvojila še nagrado za najboljši vokal.

Helena Blagne osvojila še eno lovoriko.Foto: Facebook Helena Blagne

Na Ohrid Festu 2016 so se skozi festivalske glasbene večere predstavili številni priznani glasbeniki tako iz Makedonije, Balkana kot tudi iz drugih držav v regiji. Naša diva Helena Blagne je na koncu več kot prepričala občinstvo, nagrajena pa je bila še za najboljšo interpretacijo.

Veni, vidi, vici – prišla, videla, zmagala. Včeraj sem v močni konkurenci na mednarodnem festivalu Ohrid Fest osvojila prvo nagrado publike in prvo nagrado za najboljši vokal na festivalu. Dva močna razloga za slavje,” je na svojem facebook profilu ob zmagoslavju zapisala naša diva Helena Blagne. Čestitkam se pridružuje tudi spletni portal Evrovizija.com, Helenin zmagovalni nastop pa si lahko ogledate na spodnjem posnetku (cca na 1:56:20) in na koncu ob podelitvi nagrad (cca na 3:30:30).

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X