ZABAVNO & DRUŽABNO

MRFY: Prihodnost je ‘idolizirana’

Londonska ekspedicija

Indie pop rock zasedba MRFY po sklopu divje klubske turneje po Sloveniji, ki je doslej obredla že Mursko Soboto, Brežice, Novo Gorico, Velenje, Novo mesto in Ljubljano, predstavlja novi singel Future Idols. Gre za njihovo prvo pesem v angleščini, skupina pa jo opisuje kot ironičen pogled na zvezdništvo, različna življenjska obdobja in kako dobro je ob strani imeti idole, kjerkoli že si.

Nova pesem je nastala lansko leto, ko so se MRFY mudili v londonskem studiu Perry Vale, kjer so pod taktirko producenta Žareta Paka snemali novo glasbo.

Med daljšim bivanjem v Londonu se je skupina odločila, da posname pesmi, ki bodo odražale duha kraja, v katerem so nastale, zato je iz tega sledila logična odločitev, da se lotijo snemanja v angleščini. In kaj mladi glasbeniki pravijo o novi pesmi Future Idols?

“To je prvi singel, ki je nastal v času naše londonske ekspedicije. Prihodnost je ‘idolizirana’. In mi prav tako. V letošnjem letu prihaja še veliko nove glasbe. Svojim otrokom bomo pripovedovali, kako lepo smo se imeli v tem obdobju naših življenj. 7, 9, 11, 12, 13, 16, 18, 20, 25, 29, 35, 40, 50, 60, RIP,” so dejali glasbeniki, ki se pod ta singel podpisujejo kot celotna skupina. Za besedilo pa je sicer poskrbel pevec Gregor Strasbergar – Štras.

MRFY
MRFY Foto: Mrfy promo foto
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button