ZABAVNO & DRUŽABNO

Miki Vlahovič ob 25. obletnici poroke ženi poklanja pesem Rad te imam

Čeprav je Miki Vlahovič vsej Sloveniji dobro poznan kot član, pevec, kitarist in avtor uspešne pop zasedbe Victory, se je tokrat odločil, da se predstavi v pesmi Rad te imam povsem sam, saj lahko sporočilo, ki ga nosi pesem, najbolje predstavi sam.

Miki VlahovičFoto: POP TV

“Težko opišem kakšne občutke ima človek, ko izstopi iz zavetja neke ekipe, v mojem primeru skupine. Ko nastopiš kot solo izvajalec, je trema toliko večja; nihče te ne brani pred osebno izpovedjo, prej nekako rečeš, ah, sej smo ekipno prejeli gol. Tukaj tega ni,” je ob predstavitvi nove glasbene zgodbe Rad te imam dejal Miki Vlahovič, ki je ob tem še dodal: “Zelo nenavaden občutek. Še najlažje ga primerjam z neko osamosvojitvijo najstnika, ko gre prvič na svojo pot in zapusti mamo in očeta ter odide v svet. Ponosen in prestrašen si hkrati. Tako to gre.”

In kako je prišlo do te ljubezenske glasbene zgodbe? “Z ženo letos praznujeva 25 let poroke in želel sem si pesmi, ki bi bila velik poklon njej in vsem boljšim polovicam, ki razumejo nore glavo nas moških, ki včasih niti sami sebe ne razumemo. Rok (Lunaček) je moj prijatelj, poznava se vrsto let, tako da sem mu z lahkoto predstavil o kakšnih občutkih naj govori skladba … Na koncu je dobesedno ubesedil to, kar imava midva s Petro in kar ima toliko prekrasnih parov. Krešimir Tomec pa je takisto storil z zvokom pesmi; vse se je poklopilo,” je pojasni Miki.

Priljubljeni glasbenik predstavlja prvo samostojno skladbo Rad te imam.Foto: POP TV

A to še ni vse, saj je pesem dobila še videopodobo. “Videospot sem posnel z ekipo Globus videos, v zgodbi spota pa je prikazan večni odtis ljubezni – skozi življenju in po njem; najprej otroška zaljubljenost in na koncu zrela globina občutkov. Ljubezen skozi življenje pa je odigrala in odplesala moja soplesalka v šovu Zvezde plešejo, Valerija Musina.

Pod melodijo skladbe Rad te imam se vnovič podpisuje Miki Vlahović, Rok
Lunaček je podpisal besedilo, Krešimir Tomec pa je spet poskrbel za
zvočno podobo in aranžma te izredno subtilne in pitne skladbe.

Seveda za konec nismo mogli mimo skupine Victory, ki medtem praznuje svoj častitljivi jubilej, in sicer 30 let obstoja skupine. “30 let ni zanemarljiva doba, ni malo, ni pa tudi gromozanska cifra. No, v skupini bit 30 let in še vedno ostati skupaj – no, to pa ni mačji kašelj. Nikoli ne bi izdal solo skladbe, če ne bi bilo Victory, ki je ena mojih največjih šol življenja. In tudi mi pripravljamo veliko novih skladb. Jaz pa prav tako,” je zaključil Miki Vlahovič.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button