MALMÖ 2024

Marcus & Martinus izdala svoj prvi album

Unforgettable

Marcus in Martinus, dinamični dvojček, ki je nedavno zastopal Švedsko na Pesmi Evrovizije 2024, zadnji dan v maju izdaja svoj težko pričakovani novi album Unforgettable.

“Zelo sva vesela, da sva po šestih letih izdala svoj prvi album, ki odraža najino pot in seveda zrelejši zvok, kot je bil na začetku. Na tem albumu sva res trdo delala, tako da smo kot ekipa na rezultat zelo ponosni. Resnično upava, da bodo v njem uživali vsi najini oboževalci,“ sta ob tej priložnosti povedala Marcus in Martinus, ki sta s skladbo Unforgettable na evrovizijskem odru zasedla 9. mesto.

Švedska 2024
Švedska: Marcus & Martinus – Unforgettable Foto: Sarah Louise Bennett / EBU

Marcus & Martinus o evrovizijski izkušnji: “To je bila nora izkušnja in največja zabava, kar sva jih doživela. Poleg tega sva dobila veliko novih oboževalcev in ogromno podporo. Zato bo imela ta pesem vedno posebno mesto v najinih srcih”.

Dvaindvajsetletna brata dvojčka sta od svojega preboja leta 2012 začelea osvajati skandinavsko pop sceno. Njuna uspešnica Elektrisk še vedno drži rekord najbolj predvajane norveške pesmi vseh časov na Spotifyju s skoraj 112 milijoni predvajanj. Poleg tega sta si oder delili z izvajalci, kot je Jason Derulo, nastopila pa sta tudi na prestižnih dogodkih, kot sta podelitev Nobelove nagrade za mir in na švedski prireditvi Masked Singer.

Marcus & Martinus sta pred kratkim začela svojo veliko evropsko turnejo We Are Not The Same Tour Part 2, in sicer s koncerti v državah, kot so Nemčija, Švedska, Združeno kraljestvo, Nizozemska in Italija. “Zelo sva navdušena, da sva se končno odpravila na turnejo! To bo epska izkušnja, na kateri bova izvedla veliko nove glasbe skupaj s starimi uspešnicami,” sta ob tem povedala mlada glasbenika, ki z novim albumom vstopata v v obdobje odraslosti.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button