PROMOCIJA

Nihče ne ljubi močneje kot Slovenci, pravi Kotányi

Prvi kulinarični ljubezenski oglas

Posebnosti
  • PROMOCIJSKO SPOROČILO

Slovenci ljubimo močno! Da se to dokaže, je spomladi Kotányi naglasil tisto, kar Slovenci ljubimo močno – odlično hrano. Na glavo je postavil vse okuse Slovenije in nas izzval, da svoje najljubše jedi začinimo malo drugače. Zakaj je šetraj svet za Primorce in kako jo naglasiti malce drugače? Spoznajte spodaj!

Kotányi naglasi najboljše pri nas

Pravijo, da Slovenci ne maramo menjati okusov. Ali je to res? Naše babice so jedi začinile s poprom, sladko papriko, lovorjevim listom ali timijanom. Kaj pa danes? Kotányi verjame, da kar je nekoč bilo dobro, je lahko tudi danes. Verjame pa tudi, da se danes ljubi tudi drugače, še vedno pa močno!

Dolenjci ljubijo drobnjak, Primorci ljubijo šetraj in Mariborčani kurkumo. Kotányi je naše vsakdanje izbire začimb obrnil na glavo in naglasil, da je sedaj čas, da okusu dodamo nekaj VEČ. Vse od žafrana, limonine lupinice pa do začimbne mešanice za piščanca – drzne Kotányi začimbe so obvezen del vsake jedi.

Kotányi
Kotányi naglasi, kar ljubimo. Foto: Kotányi

Kotányi nagrajuje ljubezen

Kotányi ne le naglasi, ampak tudi večkrat nagradi. Z nakupom Kotányi začimb, zelišč in začimbnih mešanic so izbrani zmagovalci nagradne igre prejeli unikatno posodo za kuhanje. Uporabniki družbenih omrežij pa so ob nagradnem vprašanju sodelovali v žrebu za 5 paketov Kotányi začimb. 

Kotányi
Na Gorenjskem ljubimo močno. Foto: Kotányi

Ljubezenski oglas

Ti ljubiš pikantno, jaz pa slano – ali je ljubezen med nama še možna? Ali se lahko ljubitelj rožmarina zagleda v ljubiteljico bazilike? Kotányi je to ljubezensko vprašanje postavil na preizkušnjo s prvim kulinaričnim ljubezenskim oglasom! Iskalci ljubezni in dobre hrane so lahko prek oglasnih desk v prodajalnah Spar iskali svoje sorodne duše. V kuhinji in v življenju.

Kotányi
Kotányi naglasi, kar ljubimo. Foto: Kotányi

S Kotányi enostavno ljubimo močno in kar dela nas vsak dan popestrimo z drznimi okusi. Bodite drzni tudi sami in naslednjič začinite po svoje – s Kotányi.

Back to top button