PROMOCIJA

ALEJA rojstnodnevno praznovanje zaključuje v velikem slogu

Aleja, v petek, 26. maja

Posebnosti
  • PROMOCIJSKO SPOROČILO

Najboljše novo nakupovalno središče ALEJA bo praznovanje 3. rojstnega dne zaključilo ta petek v velikem slogu. Brezplačni »open air« koncert bo potekal na zunanjem parkirišču ALEJE že od 16.30 ure, ne glede na vreme.

ALEJA
Nakupovalno središče ALEJA. Foto: Jošt Gantar

Izjemni glasbeniki

Na odru se bodo zvrstili izjemni slovenski glasbeni izvajalci, ki bodo s svojimi nastopi poskrbeli za nepozabno glasbeno izkušnjo. Hip hop pevec Nipke vas bo s skupino The Nipples popeljal v edinstveno kombinacijo energičnega rapa in instrumentalnega nastopa. S svojim čarobnim glasom vas bo navdušila Nina Pušlar. Oba glasbenika pa boste lahko spoznali tudi v živo. Meet & Greet z Nipketom bo ob 16.30, z Nino Pušlar pa ob 20.45, oboje bo potekalo znotraj ALEJE, pred trgovino H&M. Večer bo v svojem velikem slogu zaključil legendarni Vlado Kreslin z Malimi Bogovi.

Z največjimi uspešnicami vseh nastopajočih, ki so že dolgo stalnica slovenske glasbene scene, se vam obeta prava glasbena poslastica in nepozaben zaključek praznovanja tretjega rojstnega dne nakupovalnega središča ALEJA.

Aleja
Program praznovanja … Foto: Aleja
Back to top button