EVROVIZIJA

København 2014: Tinkara Kovač po rdeči preprogi s prav posebno avbo

Najbolj glamurozen dogodek na evrovizijskem izboru je zagotovo težko pričakovani sprejem na rdeči preprogi, ki je zadnja leta postal že tradicionalen. Ta je tokrat potekal pred mestno hišo v Köbenhavnu, ki ga je prvič tako na televiziji kot na spletu neposredno prenašala država gostiteljica Danska.

Tinkara KovačFoto: Alesh Maatko

Med vsemi 37 delegacijami – toliko jih namreč letos sodeluje na 59. izboru za pesem Evrovizije – pa se je med zadnjimi mimo novinarskih ekip, fotografov in oboževalcev sprehodila tudi slovenska delegacija s Tinkaro Kovač na čelu, ki je tokrat za spremembo flavto pustila v hotelu.

Naša Primorka, ki žanje zanimanje in podporo tujih medijev, se je sprehodila po rdeči preprogi skupaj s spremljevalnimi vokalisti Manco Špik, Niko Zorjan, Leo Sirk in Raayjem, avtorjem skladbe. Ob tem pa so jo spremljali tudi komentator vseh treh prenosov Andrej Hofer, vodja delegacije Aleksander Radič in vodja projekta Pesem Evrovizije Miša Molk.

Veličasten sprejem je tokrat minil v znamenju glamuroznih (hollywoodskih) oblek, seveda pa so mnoge predstavnice pokazale mnogo več, kot bi pričakovali, tako da je bil dvourni mimohod za številne obiskovalce prava paša za oči. No, tudi glasbo, predvsem evrovizijsko, se zadnja leta bolj gleda kot pa posluša, mar ne?

Naša ekipa na rdeči preprogi.Foto: Alesh Maatko
Tinkara Kovač s prav posebno avbo.Foto: Alesh Maatko
Spremljevalna zasedba, Raay, Manca, Nika in Lea.Foto: Alesh Maatko
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button