ZABAVNO & DRUŽABNO

KiNG FOO je pripravljen osupniti svoje oboževalce

Singel Something to Remember

Skupina KiNG FOO je pripravljena osupniti svoje oboževalce s svežim valom glasbe. V ta namen so že razkrili svoj najnovejši singel Something to Remember. Pesem opisuje občutek svobode in možnosti, ki jih glasba lahko prinese.

KiNG FOO
KiNG FOO Foto: Marko Ocepek

17 skladb

Najnovejši singel poudarja tudi transcendentalno naravo glasbe, ki nas lahko dvigne nad vsakodnevne skrbi in nas poveže z nečim večjim. Omenja tudi hladne decembrske dni, kar lahko simbolizira nostalgijo ali čustva, povezana z določenimi obdobji v našem življenju. Something to Remember je le eden od 17 skladb, ki bodo vključene v njihov prihajajoči album.

Nova člana

KiNG FOO sta se novembra 2023 pridružila dva nova člana, vrhunska glasbenika: basist Andrej Hočevar in kitarist Marko Zorec, ki sta zasedbi s svojim talentom in strastjo dodala novo dimenzijo.  Nova avtorska ekipa se je prvič javno predstavila na glavnem odru Radia SI in tudi na državni proslavi, za katero je glasbeni program v celoti pripravil skladatelj, multiinstrumentalist, dirigent in hkrati bobnar skupine KiNG FOO, Rok Golob.

KiNG FOO
KiNG FOO Foto: Marko Ocepek

Priprava za prihajajoče nastope

Kvartet je v zadnjih 4,5 mesecih trdo delala, da bi s svojimi novima članoma posnela celoten album, ki ga je predpremierno že odigrala 10.000 glavi množici. Pred kratkim so KiNG FOO namreč nastopil kot predskupina zvezdniške zasedbe Hollywood Vampires, v kateri nastopajo znan igralec Johnny Depp in legendarni Alice Cooper, kar je bila izjemna priprava za prihajajoče nastope, na katerih bodo svojo novo glasbo delili z domačo in mednarodno publiko.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button