ZABAVNO & DRUŽABNO

Kaj še kako dobro ve Challe Salle?

Ustvarja samo še po občutku

Priljubljeni glasbenik Challe Salle predstavlja nov projekt Dobr vem, s katerim se vrača nazaj k svojim začetkom. Oboževalce je tokrat presenetil z modernim hip hop slogom, kjer se prepletata življenjska in družbeno kritična tematika. Očitno so novosti na naši sceni več kot dobrodošle, saj je spot v enem tednu presegel 185.000 ogledov in se takoj uvrstil na lestvico najbolj popularnih vsebin na YouTube pri nas.

Projekt je posvetil pokojnemu prijatelju

“Življenje je komplicirano in ni vedno vse tako preprosto, kot se zdi,” pove Challe Salle, ki ob tem doda, kako je prišlo do te glasbene zgodbe. “Verjamem, da v zadnjih dveh letih marsikomu ni bilo lahko, tudi meni. Imam 30 let in če pogledam 5 ali 10 let nazaj, vidim, da se je moj način življenja in razmišljanja čisto spremenil. Z izkušnjami sem se veliko naučil in sedaj so mi jasne določene stvari o katerih v preteklosti nisem niti razmišljal, zato sem tudi izbral tak naslov. Ne morem snemati samo veselih pesmi, saj sem prišel do točke, ko ustvarjam samo še po občutku. Mislim, da je to pri tem projektu še bolj prišlo do izraza in da ljudje res čutijo mojo iskrenost in energijo. Pesem sem posvetil svojemu pokojnemu prijatelju Tikiju, ki nas je pred kratkim zapustil zaradi raka. Podpiral me je od samega začetka in dobro vem, da bi mu bila pesem zelo pri srcu.”

Challe Salle
Challe Salle v novi, še eni iskreni videzgodbi. / Foto: Matic Gabriel Foto: Matic Gabriel

Snemanje v domačem kraju izbranke

Pod glasbeno produkcijo se je podpisal znani domači producent Željko Mladenović, besedila pa, kot velja za prave hiphoperje, Challe ustvarja sam. Z video produkcijo se lahko pohvali talentirani režiser Matic Gabriel, s katerim sta sodelovala prvič. Zanimivost je ta, da so se z ekipo v času praznikov odločili kar za snemanje na Hrvaškem. Z izbranko Yvonne sta se odpravila na praznovanje božiča do njene družine v Rijeko, tam pa je tudi prišlo do ideje za snemanje.

“Z Maticem sva se že nekaj časa dogovarjala za skupni projekt in tako sem mu poslal eno izmed novih pesmi. Čeprav je bil že konec leta, mu je bila tako všeč, da je bil takoj pripravljen na akcijo. Z asistentom sta se pripeljala v Rijeko, kjer smo našli dobre lokacije in vse posneli v dveh dnevih. Super je sodelovati z nekom, ki takoj začuti pesem in točno ve kako mora izgledati spot. To je moj 33. spot v karieri in sem zelo zadovoljen s končnim izdelkom. Lahko vam povem, da je to šele ogrevanje.”

Challe Salle
V videu se pojavi tudi njegova boljša polovica, s katero ne skrivata, da načrtujeta širjenje družine. Foto: Matic Gabriel

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X