ZABAVNO & DRUŽABNO

Challe Salle pokazal svojo čustveno plat

»Moja zgodba, moje življenje v treh minutah.«

Priljubljenega glasbenika Challeta Salleta, lahko te dni oboževalci spoznajo v drugačni, bolj čustveni luči. V novem videospotu za pesem Uspeh, nas popelje po poti svojih spominov in odraščanja. Tako smo lahko priča različnim situacijam iz preteklosti, ki so vplivale na njegovo pot in ga izoblikovale v eno največjih glasbenih ikon in vzornikov današnjega časa pri nas.

V le nekaj dneh je spot presegel 80.000 ogledov in zasedel tretje mesto lestvice Trending na Youtubu, kjer se nahajajo najbolj popularne vsebine pri nas.

Od Saše Petrovića do Challeta Salleta

Ob tej priložnosti je nadarjeni glasbenik spregovoril tudi o prav posebnem projektu, o njegovem življenju v treh minutah. »Skladba ima močno sporočilo in mislim, da je to najbolj globoka pesem na naši glasbeni sceni v tem letu. Želel sem prikazati svojo pot do uspeha, ki je bila vse prej kot lahka. Začel sem na dnu in kljub različnim življenjskim izkušnjam sem vztrajal pri svojih sanjah. Dolgo je trajalo, da bi bil danes tu kjer sem, a zato je lahko moja zgodba inspiracija in motivacija za vse, ki si želijo uspeti. Uspeh ni slučajnost, ampak kombinacija trdega dela, truda, odrekanja, učenja, znanja in ljubezni do tega kar počneš. Najbolj pomembno pa je, da daš vse od sebe in nikoli ne obupaš,« je strnil glasbenik.

Challe Salle
Foto: Urban Zore

Glasbena in video produkcija

Sicer pa Challe Salle vsa besedila piše sam, pod glasbeno produkcijo pa se je zopet podpisal priznani domači producent Željko Mladenović. Pesem z močnim sporočilom je tokrat v hip hop ritmu, s katerim se vračata na začetke skupnega ustvarjanja. S tem singlom napovedujeta nov album, ki bo kronal 12. leto Challetove kariere. Za video produkcijo je poskrbel uspešni mladi režiser Mark Pirc iz Studia 7, ki je posnel tudi spot za pesem Gud vajb, eno izmed najbolj znanih Challetovih pesmi. Snemanje je potekalo štiri dni zapored na različnih lokacijah v Ljubljani in na Vrhniki, kjer je Challe odraščal in živi še danes.

Challe Salle
Foto: Urban Zore

Brez statistov ne bi šlo

Čeprav rad igra različne vloge v svojih zgodbah, je moral vlogo samega sebe tokrat prepustiti drugim. Tako so vlogo odigrali štirje različni fantje, stari med 7 in 25 let, Challe pa jim je na snemanju stal ob strani in svetoval. »Po prvem poslušanju pesmi je Mark iz Studia 7 dobil super idejo, ki mi je bila zelo všeč, skupaj sva dodelala scenarij po mojih spominih in šli smo v akcijo. Ponavadi pri spotih želim spremljati čisto vse in potrditi vsak kader, a tokrat sem zaupal Marku, da bo zgodbo posnel kot si želim in to mu je tudi uspelo. Video se popolnoma ujema z mojo pesmijo in verjamem, da bo projekt vsem vzbudil čustva in segel do srca. Rad bi poudaril, da se je za vloge statistov prijavilo okoli 500 ljudi, pri snemanju pa jih je sodelovalo več kot 50. Ob tej priložnosti bi se jim rad še posebej zahvalil, saj nam brez njih nikakor ne bi uspelo!«

Challe Salle
Foto: Urban Zore

Veliki koncert

Za konec nas je zanimalo, če ob tej priložnosti morda pripravlja tudi nov album oziroma razmišlja o svojem koncertu. »Lahko vam razkrijem, da že nekaj časa snemam nov album. Če mi bo situacija dopuščala, ga bom z bendom predstavil na velikem koncertu 1. aprila v ljubljanski Cvetličarni. Čeprav je prvi april, to ni šala, ampak nekaj kar čakam res dolgo in verjamem, da tako čutijo tudi moji poslušalci. Super je ustvarjati pesmi v studiu, a res pogrešam koncerte in atmosfero, ko smo z bendom na odru. Eden izmed glavnih razlogov za moj uspeh so ljudje, ki me v tako velikem številu spremljajo in podpirajo in trudim se jim to vračati z vrhunskimi izdelki in tudi koncerti.«

Challe Salle
Foto: Urban Zore
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X