MISIJA LIVERPOOL 2023

Joker Out: Sliši se kot kul filmski naslov, ampak je resničnost

Razprodani evrovizijci

Čeprav Joker Out deluje šele sedem let in podpisuje le dva albuma, se predstavitev skupine bere kot biografija velikega benda: po osvojeni Špil ligi so fantje prejeli zlato piščal za novince in zatem še dve za izvajalca leta.

Joker Out in Evrovizija

Lani so bili po statistiki Eventima najbolj prodajan izvajalec v Sloveniji, nominirani za regionalno priznanje MAC Awards, v le dveh letih pa so prehodili pot od dvakrat nabite Cvetličarne preko Križank do razprodanih Stožic. Da imajo ambicije osvojiti še kak tuji trg, so nakazali že z lanskimi Demoni, po nastopu na Pesmi Evrovizije 2023 pa so se dokončno postavili v regiji in začeli resno osvajati tudi evropska tržišča.

Joker Out gre v Amsterdam

Ob odlični glasbi, atraktivnih nastopih in izjemni odrski prezenci, priljubljeni spletni seriji, sodelovanju z Elvisom Costellom (New Wave) in pohvalah zvezdnikov, kot je Lewis Capaldi (You fuckin’ smahed it!), dobrem prometu na glasbenih platformah (Carpe Diem je samo na Spotifyju že presegel 15 mio predvajanj) ter pol milijona sledilcih na družabnih omrežjih, čaka skupino do konca leta še več kot 30 razprodanih nastopov v vsaj 15 državah.

Med drugim bo tu tudi nastop v Amsterdamu, kamor se vračajo 6. decembra! Ravno glede tega nastopa simpatični fantje pravijo, da se “sliši kot kul filmski naslov, ampak je resničnost!” No, še pred tem pa na domači zemlji fante 6. oktobra čaka še nastop v razprodanih Stožicah!

Posledično lahko Naceta, Jureta, Jana, Krisa in Bojana nekoliko redkeje ujamete na domačih odrih, so pa zato glasbena druženja z najzvestejšimi navijači toliko bolj ekskluzivna in nabita s čustvi.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
4
+1
1
+1
1
+1
12
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button