MISIJA LIVERPOOL 2023

Joker Out razprodali areno Stožice

Po poletju malo nastopov v Sloveniji

Joker Out – najbolj priljubljen shagadelic rock ‘n’ roll bend na svetu je ob številnih nastopih po Evropi in Balkanu že razprodal tudi prihajajoči spektakel v naši največji dvorani. Doma jih boste najlažje ujeli poleti, jesen bodo preživeli predvsem v tujini, potem pa končno sledi ustvarjalni premor za pripravo in snemanje novega albuma.

Ujemite jih zdaj! Po poletni koncertni turneji bo Joker Out do maja v Sloveniji nastopil le še štirikrat!

Razprodane Stožice

Skupina Joker Out je tudi uradno objavila, kar je jasno že nekaj časa: njihov največji samostojni koncert doslej, ki ga bodo 6. oktobra gostili v areni Stožice, je razprodan. Tako so v le dveh letih prehodili pot od dvojnega koncerta v Cvetličarni, preko Križank do naše največje koncertne dvorane, vmes pa tudi uradno postali najbolje prodajan koncertni izvajalec v Sloveniji.

Joker Out
Evrovizija jih je združila z mnogimi glasbeniki. Foto: Arhiv skupine Joker Out

Turneja gre za med

Vstopnic za koncerte Joker Out pa ne zmanjkuje le v Sloveniji. Za prihajajočo turnejo po Veliki Britaniji jih je na voljo le še nekaj, potem ko so vse koncerte hitro razprodali in jih preselili v večje dvorane. Hitro so bile razgrabljene tudi karte za šest nastopov na Švedskem, Norveškem in Finskem, dvakrat so razprodali zagrebško Tvornico, dvakrat novosadsko Fabriko, po dveh razprodanih koncertih v Varšavi, bodo naredili še krog po Poljski, jeseni pa jih čakajo tudi nastopi v Španiji, Italiji in še nekaterih evropskih državah.

Joker Out
Joker Out navdušujejo na vsakem koraku. Foto: Arhiv skupine Joker Out

Ne dojemajo, kaj se dogaja

“Veseli nas, da ljudje po vsej Evropi uživajo v naši glasbi in nastopih. Zadnji meseci letijo mimo nas tako hitro, da sploh še nismo uspeli dojeti vsega, kar se dogaja,” so po odmevnih nastopih na beograjskem Beerfestu in Arsenal Festu v Kragujevcu povedali mladci, ki te dni nazdravljajo tudi rojstnemu dnevu po letih najstarejšega po stažu pa najmlajšega Jokerja, Naceta Jordana. “Hvala vsem obiskovalcem koncertov in fenom za podporo, ki nam jo izkazujejo na nastopih in spletu. Kljub številnim ‘prvič’, ki se nam dogajajo letos, bo koncert v Stožicah zelo poseben in komaj že čakamo, da se vidimo!”

Joker Out
Joker Out in Wild Youth turneja. Foto: Joker Out

Takoj po nastopu na festivalu Pivo in cvetje Laško bodo poleteli v Veliko Britanijo, kjer jih čaka prva turneja s koncertnim avtobusom. Z irsko skupino Wild Youth bodo nastopili na razprodanih prizoriščih v Manchestru, Liverpoolu in Glasgowu, v Londonu pa v priljubljeni koncertni dvorani Electric Ballroom.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
3
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button