PROMOCIJA

Izkoristite svoj potencial, vstopite v svet vplivnežev

Od balonov do srčkov: uživajte v romantičnem vzdušju Cityparka

Posebnosti
  • PROMOCIJSKO SPOROČILO

Od 6. februarja dalje lahko v našem največjem nakupovalnem središču Citypark obiščete foto točko s prav posebno postavitvijo balonov. Ujemite priložnost in si ustvarite čarobno fotografijo.

V duhu ljubezni se med soboto, 10. in sredo, 14. februarja, v Cityparku odvija tradicionalni Valentinov sejem, ker boste na stojnicah s pestro izbiro našli številne pozornosti za svoje najbližje. Razveselite jih s prav posebnimi bombonjerami, skrbno sestavljenim cvetličnim aranžmajem ali družabno igro za romantičen večer v dvoje. Naj bo vaš februar poln ljubezni.

Citypark
V duhu ljubezni se med soboto, 10. in sredo, 14. februarja, v Cityparku odvija tradicionalni Valentinov sejem. Foto: Citypark

Izjemna priložnost

Radi spremljate modne trende? Pred fotografskih objektivom blestite? Izkoristite edinstveno priložnost in postanite del modne zgodbe v reviji Metropolist. Izpolnite spletno prijavnico do jutri, 7. februarja, na povezavi tukaj. Med vsemi prijavljenimi, bo strokovna žirija izbrala ustrezne kandidate in jih povabila na profesionalno fotografiranje. Izkoristite svoj potencial, vstopite v svet vplivnežev in izkusite svetlobo modne industrije.

Back to top button