EVROVIZIJA

Hari Mata Hari znova za Bosno?

Bosno in Hercegovino naj bi na 60. Izboru za pesem Evrovizije na Dunaju zastopal Hari Mata Hari, ki je leta 2006 z pesmijo Lejla tej državi pripel odlično tretje mesto. Vsaj tako poroča bosanski spletni medij Dnevni Avaz, ki še trdi, da je ‘evrovizijska’ odločitev že sprejeta.

Hari Mata Hari na velikem evrovizijskem odru v Atenah.Foto: Alesh Maatko
Hari Mata HariFoto: Alesh Maatko

Dnevni avaz še dodaja, da se trenutno sestavlja avtorska ekipa, ki bo za Harija pripravila evrovizijsko pesem. A, kot kaže, tudi tu ne gre za neznana imena, ravno obratno. Bosanska televizija na bi kontaktirala zveneča imena, kot so Goran Bregović, Fahrudin Pecikoza Peca, Željko Joksimović in Tonči Huljić. Ravno slednji naj bi spletnemu portalu potrdil, da so ga kontaktirali ter da bodo kaj več povedali čez teden dni. In glede na to, da bo imela bosanska televizija BHRT novinarsko konferenco 31. oktobra, bo nekaj že res …

Hari Mata Hari na evrovizijskem izboru v Atenah.Foto: Alesh Maatko

Hari Mata Hari je Bosni in Hercegovini leta 2006 pripel odlično tretje mesto, kar je najboljši rezultat BiH na Evrosongu. Leta 2011 se mu je s šestim mestom približal Dino Merlin, še prej pa sta deveto mesto osvojila Deen (2004) in Regina (2009).

Precej bolj uradna in previdna je televizija BHRT, ki je v sporočilu za javnost zapisala, da bo javnost o vsem skupaj obveščena prihodnji petek, 31. oktobra, na posebni novinarski konferenci, kjer bodo predstavili vse podrobnosti. Še več, navajajo celo, da bodo komaj takrat sporočili končno odločitev glede sodelovanja Bosne in Hercegovine, ki sicer na Evrosongu letos in lansko leto, zaradi finančnih težav, ni sodelovala. Se nam tako obeta celo presenečenje?

Bosta Hari Mata Hari in Željko Joksimović znova združila moči kot leta 2006?Foto: Alesh Maatko
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button