ZABAVNO & DRUŽABNO

Hamo & Tribute 2 Love v zgodbi, ki poveže, združi, zaljublja

Vse lepo za vse

Člani priljubljene zasedbe Hamo & Tribute 2 Love imajo novo skladbo. Pesem, ki združi, poveže, zaljublja … in greje. In pesem Vse lepo za vse prihaja ravno v pravem času.

Kolektiv lubezni nadaljuje tudi s kampanjo za leto 2022; leto, ki so ga poimenovali leto lubezni. Zanje bo to leto prav posebno, saj bodo 22. februarja 2022 ob 20.22 po dolgem času koncertirali v Kinu Šiška, za 2022 pa napovedujejo tudi izid novega studijskega albuma 22. A pustimo tokrat to ob strani in se vrnimo v sedanjost, k novi skladbi Vse lepo za vse.

Ljubezen kot vedno poskuša združiti

Že dve leti živimo po diktatu viroze, ki je izdatno izčrpala našo dovzetnost za iskanje pozitivnih in lepih trenutkov v življenju. Razslojujemo se na vseh koncih, prepir je postal vrednota, kazanje s prstom nacionalni šport, zavzemanje strani pa splošna praksa. Tega je preveč … in predvsem dovolj! Ljubezen se od tega distancira, pravijo Hamo & Tribute 2 Love. Ljubezen kot vedno poskuša združiti. Ljubezen se ne ozira na barve, prepričanja, raso, partizane in nepartizane. Ko se vname iskrica ljubezni, tudi epidemija razlikovanja postane harmonija enakosti. In Vse lepo za vse je takšna pesem; pesem, ki združi, poveže, zaljublja: cepljene in necepljene, rdeče in bele, črne in srebrne. »Za vse dejansko pomeni za vse. Vsem nepreklicno pomeni vsem! In tako je bilo že od nekdaj, le da smo v teh časih na to malce pozabili,« dodaja Matevž Šalehar, Hamo iz zasedbe Hamo & Tribute 2 Love.

Hamo & Tribute 2 Love
Hamo & Tribute 2 Love na snemanju videozgodbe. Foto: Jure Ogrin

Prav posebna zgodba

Skladba Vse lepo za vse prihaja v času, ko jo najbolj potrebujemo, zato ji ne gre očitati presladkih podtonov. Presladki so zgolj zato, ker jih okušamo v zelo grenkih časih. Hamo & Tribute 2 Love so za najnovejšo skladbo posneli tudi videospot. Ljubezenska zgodba se dogaja po nareku pesmi. V glavni vlogi tokrat blesti Buco iz zasedbe Hamo & Tribute 2 Love, ki je z ekranizacijo skladbe pokazal, da njegov talent niso samo tolkala in bobni, ampak je rojen tudi za oskarja. Z izredno obrazno mimiko nas popelje v ljubezensko zgodbo, v njegovo dvojino, ki se dogaja v božičnem času. Videli boste, kako poteka, kako se vidi in kako diši Bucev 24. december; s koledniki, smrečico in vsem, kar spada v ta praznični čas. V glavni ženski vlogi se mu je pridružila Izla Bučar, kar je dodalo piko na i diabetičnemu zapletu zgodbe. Če ste že pogrešali božične odtenke in radosti v slovenskih spotih, si za tega pripravite odmerek inzulina. Buco in Izla sta slajša od medu.

Hamo & Tribute 2 Love
V glavni vlogi videozgodbe je prepričljiv Buco. Foto: Jure Ogrin

22.2.2022 bo kmalu tu!

Hamo & Tribute 2 Love se že veselijo prihajajočih prazničnih dni, ki so jih letos po zaslugi pesmi ‘Vse lepo za vse’ doživljali že konec oktobra, na snemanju videospota. Še bolj pa se veselijo prihajajočega leta 2022, ki so ga krstili za leto lubezni. Že v prvi četrtini leta 2022 bodo spet stali na na odru Šiške, ki so ga pred petimi leti razprodali. In tudi letos gredo zadeve v pravo smer, saj je tri mesece pred koncertom prodana skoraj polovica vseh vstopnic. 22.2.2022 bo kmalu tu! Naj dodamo še, da vse lastnike vstopnic na njih čaka prav posebno QR presenečenje, ki se bo aktiviralo 22.12.2022. “Če boste imeli vstopnico, boste z njo dobili bistveno več kot tisti, ki je nimajo; predvsem pa bistveno več, kot samo koncert,” pravijo Hamo & Tribute 2 Love. Najbolj zalublen band pri nas pa bo v letu 2022 izdal tudi novo, peto studijsko ploščo z naslovom ’22’.

Hamo & Tribute 2 Love
Veselje ob snemanju … Hamo & Tribute 2 Love Foto: Jure Ogrin
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X