ZABAVNO & DRUŽABNO

Eno srce, ena Slovenija: Dobrodelni maraton za pomoč žrtvam v poplavah

V sredo, 9. avgusta, od 6. do 18. ure

Kar tri tedne pred napovedano podopustniško vrnitvijo, se je na Radio 1 vrnil najbolj poslušani jutranji program v Sloveniji, Denis Avdić Show.

Voditelji Denis Avdić, Jana Morelj in Miha Deželak so zaradi katastrofalnih poplav v Sloveniji začutili, da je prav, da se vrnejo nazaj pred mikrofon, saj lahko tako pomagajo prizadetim sorojakom, ki jim je vodna ujma uničila skoraj vse. Na pobudo poslušalcev bodo še ta teden stopili skupaj za dober namen in pripravili prav posebni dobrodelni dogodek.

V sredo, 9. avgusta

Maratonsko oddajanje Denis Avdić Showa bo v sredo 9. avgusta, od 6. do 18. ure na frekvencah Radio 1, Radio 1 80ta, Radio Antena, Radio Bob, Radio Kranj, Radio Triglav, Radio Robin in Radio Maxi. Denisu Avdiću in ekipi se bodo v dvanajstih urah pridružili številni gosti, slišali bomo težke zgodbe ljudi, ki so ostali brez vsega in potrebujejo našo pomoč.

Radio 1
POMAGAM5 na 1919 Foto: Radio 1

Pomagam5 na 1919

»Prepričan sem, da je med poslušalci mnogo takšnih, ki se odzovete na decembrski dobrodelni maraton za družine v stiski in na akcijo Deželak Junak, ko zbiramo denar za počitnice otrok. Zdaj je čas, da se dobro vrne z dobrim, to sredo bomo mi z vami od šestih do šestih, z enim samim namenom. Da zberemo čim več pomoči za tiste, ki jo v tem trenutku potrebujejo. Številko že poznate, POMAGAM5 na 1919. Ne prosimo nemogoče, vsak naj pomaga po svojih zmožnostih. Predstavljate si eno pijačo manj na dopustu.. Toliko je vredno eno ali dve sporočili POMAGAM5 na 1919. Vsa zbrana sredstva bodo namenjena izključno žrtvam poplav,« je Slovenijo nagovoril Denis Avdić.

Slovenci znamo stopiti skupaj

Kdo so tisti, ki najbolj potrebujejo pomoč, pa jim sporočite na poplave@radio.si. Če ste to vi, ali če poznate koga, ki je v poplavah utrpel škodo jim javite čimprej. Isti naslov velja, če je kdo pripravljen na večjo donacijo. Radijci tudi tokrat verjamejo, da Slovenci znamo stopiti skupaj, ko je to najbolj potrebno in pomagati ljudem v stiskah, zato spremljajte dobrodelni maraton, v sredo 9. avgusta od 6. do 18. ure, v živo tudi na spletni strani Radia 1 in na socialnih omrežjih vseh omenjenih radijskih postaj.

Radio 1
Eno srce, ena Slovenija Foto: Radio 1
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
3
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button