ZABAVNO & DRUŽABNO

Baby Lasagna prihaja v Portorož

Portorose in july

V nedeljo, 30. junija, se bo plaža v Portorožu spremenila v festivalsko prizorišče! Organizatorji enodnevnega festivala Portorose in july, kjer bo kraljeval slovenski producent svetovnega formata, Denis Jašarević – Gramatik, razkrivajo vse nastopajoče. Med novimi imeni na seznamu je tudi trenutno najbolj priljubljen hrvaški izvajalec na svetu – Baby Lasagna!

Že pred desetimi leti so o Gramatiku pisali številni svetovni mediji. Tako je na primer kritik v Huffington postu zapisal trditev, ki drži še danes. »Gramatiku je uspelo filozofijo hip hopa prenesti v elektronski svet ter ustvariti edinstven, organsko čist in čustveno nabit glasbeni slog.« Edinstvenost se bo odrazila tudi na prizorišču v Portorožu, kamor je Gramatik povabil številne glasbene sopotnike, s katerimi piše prav posebne glasbene zgodbe. Na odru, kjer bo za produkcijo poskrbela Gramatikova najbližja ekipa, se bodo tako zvrstili: Teo Collori & Momento Cigano, Gisaza, Benjamin Shock Live & guests, Denis Beganović, Drill, Masayah, Brale ter Baby Lasagna. Nakup vstopnic tukaj.

Denis Jašarević – Gramatik
Denis Jašarević – Gramatik Foto: Promo foto

Evrovizijski Baby Lasagna

Marko Purišić alias Baby Lasagna po uspešnici Rim Tim Tagi Dim, s katero je osvojil drugo mesto na letošnji Evroviziji, še vedno ohranja priljubljenost na svetovnem nivoju. Z več kot 36 milijoni poslušanj na platformi Spotify dodatno nadgrajuje viralnost, kraljuje na lestvicah, predvsem pa nagovarja širok spekter občinstva.

V Portorožu bomo kot prvi v Sloveniji 30. junija z njim zaplesali na dogodku poletja. In z gotovostjo lahko trdimo, da je to najboljši glasbeni nabor, ki ga trenutno ponuja Istra.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
2
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button