ZABAVNO & DRUŽABNO

Alya: To pesem bom z veseljem pela v toplih poletnih dneh

Posnela 'live session'

Konec lanskega leta je Alya izdala pesem Se živi, za katero je Raay napisal glasbo, Marjetka Vovk pa besedilo, skladbo pa so oboževalci hitro vzeli za svojo. S skladbo Se živi se praznuje ljubezen – veselje, poljube, poglede in druženje, ki ga v teh časih zelo pogrešamo. Alya si želi, da bi nas pesem vseh 365 dni v letu opominjala na dejstvo, da je življenje lepo a kratko ter da si ga moramo sami narediti lepega, če ne gre drugače.

Med prazniki se je Alya z najožjo ekipo sodelavcev odpravila v Art Music Studio v Mursko Soboto, kjer je posnela live session (videospot, posnet v živo) za aktualno pesem Se živi. Za avdio podobo sta poskrbela Goran in Roman Sarjaš, videospot pa ekipa Prizmatory.

“Vse skupaj je nastalo zelo spontano, rezultat pa mi je zelo všeč. Roman in Goran Sarjaš sta mene in mojo najožjo ekipo povabila, da pridemo pokukat v studio. Bili smo dobro razpoloženi, nastal pa je lep posnetek, ki mi je zelo všeč. Jaz že razmišljam o poletju, čeprav vem, da je važno živeti za ta trenutek, ampak to pesem bom z veseljem pela v toplih poletnih dneh.”

Alya
Alya posnela ‘live studio session’ videospot za skladbo Se živi. Foto: Dallas Records

Slovenija – Dalmacija 2022

Alya že načrtuje poletje, ko bo spet ustvarjala na relaciji Slovenija – Dalmacija, velika želja priljubljene pevke pa je tudi, da bi v tem letu nastopila na katerem od legendarnih poletnih festivalov v Dalmaciji. Leta 2019 je Alya sicer še pred nastopom epidemije, ki je spremenila svet za večino glasbenikov, nastopila na festivalu CMC v Vodicah na Hrvaškem, avgusta istega leta pa še na prestižnih Večerih dalmatinskih šansonov v Šibeniku.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X