PROMOCIJA

ALEJINO praznovanje 4. rojstnega dne v polnem razmahu

Posebnosti
  • PROMOCIJSKO SPOROČILO

V ALEJI praznovanje 4. rojstnega dne že poteka v polnem razmahu, saj so si obiskovalci že lahko ogledali trike in prikaz številnih žonglerskih spretnosti žonglerske in ognjene skupine Čupakabra, se udeležili otroških delavnic poslikave obrazov, si ogledali čarovnije z Lukom Malenškom in poslušali podkaste v živo z Dvokorakom.

Aleja
Obiskovalci uživajo v košarkarskem podkastu Dvokorak. Foto: Matic Kremžar

Zvrhan koš dogodkov

Če ste zamudili dogajanje, si lahko še danes v četrtek, 23. maja ob 15.30 ogledate skupino Čupakabra, se udeležite otroške delavnice poslikave obrazov ob 16. uri in uro zatem čudite čarovnijam Luke Malenška. Nocoj in jutri bodo potekali še drugi podkasti v živo. Alkimija besed bo gostila Guštija, Fejmiči pa bodo v petek z Miho Deželakom.

Aleja
Luka Melanšek med eno od svojih čarovnij. Foto: Matic Kremžar

Košarkarski turni

Jutri, v petek, 24. maja ob 15. uri bodo organizirali košarkarski turnir na ALEJI SKY, kjer se bodo za košarkarsko krono pomerili košarkarski navdušenci v igri 3 na 3. Prav tako jutri, v petek, ob 15.30 ter v soboto, 25. maja ob 10. uri in 15.30 ne spreglejte predstave skupine Arbadakarba, ki ste jo spoznali v šovu Slovenija ima talent. Poleg tega se boste lahko udeležili otroške delavnice poslikave obrazov jutri ob 16. uri in soboto ob 10. in 16. uri, najmlajši pa bodo lahko uživali v otroški predstavi Zaklad pokljuških škratov v soboto ob 10.30 v izvedbi priljubljenega slovenskega pisca otroških knjig Žige X. Gombača.

V soboto bo poskrbljeno tudi za številna glasbena presenečenja. Ob 16.30 se pričenja prvi koncert s skupino Booom, nadaljujejo pa s posebno glasbeno poslastico in druženjem z Niko Zorjan, Rokom Piletičem iz skupine BQL in Lukom Basijem.

Aleja
Najmlajši so prišli na svoj račun. Foto: Matic Kremžar

Poleg tega vas vabijo, da izkoristite posebne ugodnosti pomladnih modnih kolekcij po nižjih cenah.

V času praznovanja so vam pripravili tudi nagradno igro, kjer lahko osvojite privlačne nagrade: Playstation 5, mladinsko kolo ali pa Desetake v vrednosti 400 EUR. Poiščite QR kode po ALEJI in sodelujte v rojstnodnevni nagradni igri.

Aleja
Otroška delavnica poslikave obrazov. Foto: Matic Kremžar
Back to top button