PROMOCIJA

Vonj po bencinu, eksotični avtomobili in dobrodelnost

Na strehi parkirne hiše Citypark

Posebnosti
  • PROMOCIJSKO SPOROČILO

Ste ljubitelji avtomobilov, adrenalina in druženja? Vam vonj bencina požene kri po žilah? Potem boste na svoj račun prišli že ta vikend. Na strehi parkirne hiše bo Citypark v sodelovanju z ekipo Car Scene Slovenia ter Ljubitelji hitrosti in avtomobilov to soboto ob 15. uri gostil pravo poslastico. Na dogodku »Dobrodelni rooftop meet!« se bodo zbrala eksotična vozila iz celotne Slovenije. Ogledali si boste lahko zanimive znamke vozil, kot sta Lotus in Porsche, ter druge redke in eksotične avtomobile.

Citypark
Ogledali si boste lahko več kot 300 atraktivnih vozil, kot na primer Porsche, Lotus. Foto: Robert Krumpak

Več kot 300 atraktivnih vozil bo tekmovalo za naj vozilo dneva. Obiskovalci pa se bodo lahko preizkusili na slovenskem simulatorju vožnje.

Dobrodelni rooftop meet

Dogodek, ki bo na enem mestu združil ljubitelje jeklenih konjičkov iz vse Slovenije, pa ima tudi dobrodelno noto. Prihodki dogodka bodo namreč namenjeni dobrodelni organizaciji Palčica Pomagalčica, ki pomaga hudo bolnim otrokom in otrokom v stiski. Na dobrodelnem srečelovu boste lahko z nakupom srečke otrokom pomagali do lepše prihodnosti. Za vse obiskovalce je dogodek brezplačen.

Citypark
Prihodki dogodka bodo namenjeni dobrodelni organizaciji Palčica Pomagalčica. Foto: Robert Krumpak
Back to top button