ZABAVNO & DRUŽABNO

Trio Vivere z življenjsko balado Oprosti

Fantje napovedujejo nov album

Trio Vivere domače občinstvo nagovarja z nežno in življenjsko balado Oprosti. Ob tem napovedujejo skorajšnji izid albuma in sezono koncertnih nastopov.

Trije izjemni vokalisti, Matjaž RobavsAljaž Farasin in Gregor Ravnik so s skladbo Oprosti ustvarili glasbeno spremljavo za trenutke, ko je za ljubezen potrebno stopiti korak nazaj, da lahko srečno zakorakamo v skupno prihodnost. O skladbi, ki sta jo ustvarila Urša in Matjaž Vlašič, so člani Tria Vivere povedali: 

“Na začetku, ko skladba nastaja najpomembneje, da nas tekst nagovori, izhaja iz naše sredine, iz dogodkov, ki nas spremljajo v vsakdanjem življenju. Naše življenje je tako edinstveno in lepo, da je škoda izgubljati trenutke s tem, ko ne znamo odpustiti, poiskati smisla v jutru, ki je lepše v dvoje in v družbi ljubljene osebe.”

Trio, ki s svojimi čudovitimi melodijami in žametnimi glasovi občinstvo osvajaja že od časov, ko sta bila Matjaž in Aljaž še del zasedbe Eroika, je novi singel nadgradil tudi z videospotom, posnetem v magičnem ambientu gradu Brežice.

Trio Vivere
Trio Vivere so video posneli v Brežicah. Foto: Promo foto
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
4
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button