ZABAVNO & DRUŽABNO

Vili Resnik pred nogometnim prvenstvom presenetil s harmoniko

Združil moči z Glasbeno šolo Bučar

Glasbena šola Bučar je v sodelovanju z legendarnim Vilijem Resnikom pred evropskim nogometnim prvenstvom pripravila priredbo skladbe Na fuzbal me pust. Ta energična priredba obljublja, da bo navijače po vsej Sloveniji znova spravila na noge in dvignila srčni utrip vseh ljubiteljev nogometa.

Vili Resnik in Glasbena šola Bučar.
Vili Resnik in Glasbena šola Bučar. Foto: Glasbena šola Bučar

Eksplozija edinstvene energije

Priredba skladbe Na fuzbal ni le običajna pesem, ampak prava eksplozija energije, strasti in predanosti, ki jo premorejo tako mladi glasbeniki Glasbene šole Bučar, kot tudi izkušeni in vedno karizmatični evrovizijec Vili Resnik. “Združili smo moči, da bi ustvarili nekaj resnično posebnega – priredbo pesmi, ki bo odmevala na vseh navijaških mestih, v vsakem kotičku Slovenije in bo z vsakim taktom vzbujala ponos ter veselje do ene najpopularnejših športnih iger na svetu,” so povedali glasbeniki, ki so za pesem posneli tudi videozgodbo. “Snemanje videospota je potekalo na izjemni lokaciji, na stadionu Nogometne zveze Slovenije, na Brdu pri Kranju, kar si organizatorji in sodelujoči štejemo v posebno čast. Le dan po našem snemanju so na tem igrišču že trenirali člani slovenske nogometne reprezentance.”

Simon Bučar in Vili Resnik
Simon Bučar in Vili Resnik Foto: Glasbena šola Bučar

Strast do nogometa

Skladba Na fuzbal me pust je že ob prvi izdaji, leta 2002, obljubila, da bo postala nepogrešljiva pesem vsake navijaške družbe. Povezuje ljudi in predvsem dviguje vzdušje na najvišjo raven. “Vsak ton, vsaka beseda v tej pesmi poudarja strast do nogometa, ki jo delimo vsi navijači. Vse to pa je naša priredba z mladostno energijo vseh vključenih učencev še nekoliko nadgradila,” so sporočili iz Glasbene šole Bučar.

Simon Bučar in Vili Resnik
Simon Bučar in Vili Resnik Foto: Glasbena šola Bučar

Nosilec projekta Simon Bučar

V videospotu boste videli mlade glasbenike Glasbene šole Bučar, ki s svojim talentom in energijo osvajajo srca ter Vilija Resnika, ki z neizmerno karizmo in vokalno sposobnostjo še dodatno razplamti navijaški pridih. Pri snemanju videospota so se pridružili tudi starši učencev Glasbene šole Bučar. “Skupaj smo ustvarili nekaj, kar presega običajne meje glasbe – ustvarili smo priredbo, ki bo povezala generacije in prinesla dodatno energijo na tribune in v navijaško okolje,” je povedal vodja projekta Simon Bučar, ki je vsako leto tudi nosilec idej tovrstnih projektov, pri tem pa mu seveda pomaga tudi odlična ekipa mentorjev glasbene šole Bučar in drugih sodelavcev.

Vili Resnik in Glasbena šola Bučar.
Vili Resnik in Glasbena šola Bučar. Foto: Glasbena šola Bučar
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button