ZABAVNO & DRUŽABNO

Vesna Pisarović znova navdušila v Ljubljani

Hrvaška evrovizijska pevka

Showroom in restavracija Nebo, vrhunec zabave in kulinarike v Ljubljani, je gostila nepozaben glasbeno obarvan večer. Hiti Vesne Pisarović, elegantno vzdušje Neba in dih jemajoči razgledi na Ljubljano so navdušili ljubljansko publiko. Med obiskovalci so bili tudi člani slovenske košarkarske reprezentance.

Vesna Pisarović
Publika je uživala kot že dolgo ne. Foto: Delbello Media

Evrovizijska pevka

Ko se je Vesna udeležila hrvaškega nacionalnega izbora za pesem Evrovizije, Dora, in je s pesmijo Everything I Want tudi zmagala ter zastopala Hrvaško na Evroviziji v Talinu, je njena priljubljenost začela naraščati. Na Hrvaškem in v državah nekdanje Jugoslavije se je začela uveljavljati kot pop pevka. Veljala je za eno izmed najbolj priljubljenih hrvaških glasbenic, nato pa se je umaknila iz javnosti in medijev, saj se je posvetila študiju jazz petja.

Vesna Pisarović
Nekdanja hrvaška evrovizijska pevka Foto: Delbello Media

Uspešnice

S hiti kot so Jutro donosi kraj, Da znaš, Dolje na koljena in Neka ljudi govore je dokazala, da njena glasba ostaja še vedno živa, tudi med mladimi. Vesna je s svojim očarljivim glasom in magnetno odrsko prezenco očarala občinstvo od trenutka, ko je stopila na oder. Bila je brez besed in navdušena nad publiko, ki je skupaj z njo prepevala besedila.

“Veseli smo, da smo znova gostili Vesno Pisarović,” je dejal Igor Grlić, predstavnik Nebo Show Restaurant. “Njen nastop ni bil nič manj kot spektakularen, privilegij je gostiti takšno glasbenico. Kombinacija Vesninega talenta in ambienta v Nebu je ustvarila nepozaben večer.”

Vesna Pisarović
Predstavila je svoje največje hite. Foto: Delbello Media

Po svetovnem prvenstvu v košarki so si sproščen večer privoščili tudi člani slovenske košarkarske reprezentance, ki so s svojimi partnerkami uživali v nastopu Vesne Pisarović.

Vesna Pisarović
Vesna Pisarović Foto: Delbello Media
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button