PROMOCIJA

Velika cvetlična razstava v ALEJI

Do 8. marca v ALEJI

Posebnosti
  • PROMOCIJSKO SPOROČILO

Čeprav je zunaj še zima, v najboljšem novem nakupovalnem središču ALEJA že kličejo pomlad. Zato so za obiskovalce pripravili prav posebno presenečenje. Vse do dneva žena si lahko ogledate veliko razstavo dišečih cvetlic. Osrednji prostor krasi tudi velik talni klavir, kjer si lahko med občudovanjem rožic zaigrate melodijo po vašem okusu. Cvetlično-melodično aktivacijo lahko doživite od ponedeljka do petka od 16. do 20. ure, ob sobotah od 11. do 20. ure in ob nedeljah od 12. do 18. ure.

Posebna priložnost

Na predvečer dneva žena, 7. marca, od 17. ure in v sredo, 8. marca, od 16. ure pa bo ALEJA vsem predstavnicam ženskega spola polepšala praznik s cvetočim presenečenjem iz rok posebne osebe. Sanjski moški Blaž Kričej Režek bo vse dame, žene in gospe razveselil s posebno pozornostjo. Vabljene na prijetno druženje in srečanje s Sanjskim moškim v ALEJO.

Praznik žena

Ob prazniku žena pa je prav, da si osvežite tudi svojo garderobo. V več kot 80 trgovinah in prodajalnah vas čaka široka ponudba pomladne kolekcije. Izberite si modne kose po zadnjih trendih in zablestite. Odlična ideja za darilo pa so tudi darilni boni Desetak. Svojim damam polepšajte dan in jim omogočite razvajanje v trgovinah ali enem izmed gostinskih lokalov v ALEJI.

Aleja
Prisluhnite cvetlični melodiji v ALEJI. Foto: ALEJA
Back to top button