PROMOCIJA

V novo šolsko leto z brezplačnim kinom pod zvezdami

Ne zamudite posebnih ugodnosti

Posebnosti
  • PROMOCIJSKO SPOROČILO

Naši najmlajši se počasi vračajo v šolo in se že pridno pripravljajo na ta pomemben dan. V ALEJI želijo poletne počitnice zaključiti tako kot se spodobi, zato so v sredo, na predvečer prvega šolskega dne, omogočili brezplačen ogled projekcije priljubljene animirane komedije Minioni: Grujev vzpon. Še pred začetkom predstave pa lahko starši skupaj z otroci pokukajo v kreativni kotiček poslikave obrazov in si privoščijo klepet ob pijači, s katero bodo nazdravili novim začetkom.

Na prvi šolski dan, v četrtek, pa bo ALEJO obiskal veteran slovenske hip hop scene Boštjan Nipič – Nipke z uspešnicami »Všeč tko k je«, »Bejba z neta« in »Ina«. S skupino The Nipples vam bo polepšal večer na ALEJI SKY.

Alenka Godec
Minuli četrtek je obiskovalce ALEJE razveseljevala Alenka Godec. Foto: Žiga Intihar

Ob sredah vas na ALEJI SKY presenečajo s filmskimi uspešnicami pod zvezdami.

Nazaj v šolo

V sklopu kampanje Nazaj v šolo so pripravili tudi pestro dogajanje in nagradno igro, v kateri lahko zadenete kar 400 € v Desetakih. V njej lahko sodelujete vse do te srede. Vse, kar morate storiti za sodelovanje v nagradnem žrebu, je, da opravite nakup nad 30 € v ALEJI. Ne zamudite posebnih ugodnosti in številnih popustov, ki so jih v ALEJI pripravile njihove prodajalne ob vstopu v šolo. Izkoristite priložnost in oblecite svoje najmlajše ter sebe od glave do pet po nizkih cenah.

Prav tako pa čaka presenečenje za vse vesele obraze, ki bodo med tem ponedeljkom in sredo obiskali igralnico Planet Lollipop. Prejeli bodo lušten šolski urnik, v katerega si bodo lahko zapisali vse pomembne stvari za šolo.

Twitter
Back to top button