EMA

Ula Ložar in Maraaya v zmagovalni pesmi Rise Like A Phoenix

Da skupna sodelovanja gradijo skupne uspehe, velja tudi, lahko bi rekli, za evrovizijsko zgodbo o učiteljici Marjetki in njeni učenki Uli Ložar, ki nas bo letos prvič zastopala na takoimenovani otroški Evroviziji (Junior Eurovision), ki bo potekala 15. novembra na Malti.

Ula Ložar v spotu Rise Like A Phoenix.Foto: Zajem zaslonske slike / Odlomek iz spota

Jej, kakšen začetek počitnic, na skrivaj sem posnela priredbo Rise Like A Phoenix, ki je na Evroviziji zmagala. In to v duetu z Marjetko in Raayem (Maraaya), kjer sem imela možnost zapeti s svojo učiteljico … like, share, comment. Pa dobeeer daaan! Zame se je začel super! Čisto v Junior Eurovision Song Contest stilu,” je na družbenem omrežju zapisala naša Ula, ki se veseli nastopa na Evroviziji.

Ula Ložar in MaraayaFoto: Žiga Culiberg

Mlada pevka, ki obiskuje sedmi razred osnovne šole, poleg tega pa
glasbeno znanje izpopolnjuje v glasbeni šoli, se podpisuje še pod svojo
evrovizijsko pesem Nisi sam / Your light, ki je nastala ob pomoči Raayja in Marjetke Vovk. Za
besedilo pa so poskrbeli Erika Mager, Lucienne Lončina in Raay.

Spomnimo. 12-letna Ula Ložar se bo 15. novembra, kot predstavnica RTV Slovenija prvič predstavila na otroški Evroviziji na Malti. Ula Ložar je bila za sodelovanje na otroški Evroviziji izbrana na interni avdicji na RTV Slovenija. Pravila na izboru Junior Eurovision Song Contest so precej podobna Pesmi Evrovizije, a nikakor ne enaka. 15. novembra bodo v nekdanji ladjedelnici na Malti na odru tokrat stali le otroci, stari od 10 do 15 let, prenos pa si bo mogoče ogledati tudi na naši nacionalni televiziji!

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X