PROMOCIJA

Ula Furlan in Tjaša Kramarič do lepih las na trajnosten način

Posebnosti
  • PROMOCIJSKO SPOROČILO

Da bodo v poletnih mesecih lasje še bolj zasijali, naj bo vaša nepogrešljiva sopotnica doma in na dopustu prenovljena linija Keune Design, s katero bodo suhi, razbarvani in poškodovani lasje le slab spomin. Ob nakupu izdelkov Keune Design v prodajalnah dm prejmete še posebno trajnostno darilce, ki sta se ga razveselili tudi Ula Furlan in Tjaša Kramarič.

Klor, slana voda, UV žarki, vročina in celo klimatska naprava so dejavniki, ki povzročajo suhe in poškodovane lase. Podobno kot pri neprijetni sončni opeklini ali neenakomerni porjavelosti kože, so ti vplivi poletja na laseh vse prej kot zabavni. Ohranite zdrave, sijoče in negovane lase, ki bodo dopolnili vaš brezskrbni poletni videz z izboljšano linijo Keune Design, – ustvarjena z mislijo na nego las v toplejših mesecih, s posebej formuliranimi pšeničnimi proteini, ki obnavljajo lasno strukturo ter podarijo lasem bujnost in volumen.

Keune Design
Tjaša Kramarič Foto: Keune Design

Tradicija in trajnost z roko v roki

Izdelki Keune Design prihajajo v osveženem videzu z novo, napredno formulo za nego in oblikovanje las. Skrbno izbrane sestavine in 100% certificirana organska olja ustrezajo potrebam vseh tipov las. Kot družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1922, trdno verjamejo, da je njihova poglavitna odgovornost skrb za planet in ljudi, zato so izdelki dostopni v reciklirani, bio plastični embalaži in niso testirani na živalih.

Poletna akcija

Ker vemo, da je kakovostna nega las v poletnih mesecih pomembna za ohranjanje njihove lepote in zdravja, vam Keune v sodelovanju s podjetjem dm ob nakupu izdelka Design by Keune* za nego las podari darilo, in sicer platneno torbo Design. Aktivnost poteka v vseh dm prodajalnah od 25. 7. do 28. 8. 2023 oziroma do razdelitve 2000 daril.

Opomba: Aktivnosti ni mogoče uveljavljati z ostalimi popusti in promocijskimi aktivnostmi ter ne velja v spletni trgovini dm.si. *Aktivnost ne velja ob nakupu Design by Keune Repair tretmaja, 20 ml.

Keune Design
Izdelki Keune Foto: Keune Design
Back to top button