MMS

Tomaž Klepač iz rajske Mehike na oder Melodij morja in sonca

Po dopustu na festival

Tomaž Klepač, nepogrešljivi del voditeljskega tandema Klepač in Gustinčič (KING) na Radiu 1, se je vrnil z dopusta v mehiškem Cancunu, kjer je dva tedna neizmerno užival. Zdaj je spočit in sproščen ter pripravljen na nove izzive, ki ga čakajo v vročem radijskem poletju. Še pred tem pa bo stopil na oder Melodij morja in sonca 2023, kjer bo del voditeljske ekipe.

Mehika

In kje vse se je potepal Klepač? »V Cancun sva se ž ženo Barbaro odpravila zaradi predavanje o meditaciji. Imela sva praktičen in teortičen del. Obema je bilo zelo všeč in sva res uživala. Prišlo je kar 1800 ljudi iz 72 držav. V Mehiko bi se še kdaj odpravil, da lahko raziskujem še preostali del države, za kar je zdaj žal zmanjkalo časa,« je povedal Klepač, ki se te dni že pripravlja za MMS 2023.

Tomaž Klepač
Tomaž Klepač Foto: Osebni album

Delovno poletje

Sicer pa Klepača s sodelavcem Iztokom Gustinčičem čaka delovno poletje, kajti skupaj s Slovensko turistično organizacijo se odpravljata na potep Sloveniji. Odkrivala bosta lepote naše države in njeno neokrnjeno naravo ter obiskala najrazličnejše kraje ter kopališča. Na ta način bosta poslušalcem predstavila, da je počitnice lepo preživljati tudi pri nas. Njuno popotovanje, ki bo trajalo vse do 28. julija in kraje, ki jih bosta obiskala, lahko spremljate na Radiu 1, njihovi spletni strani in na družbenih omrežjih.

Voditelji MMS 2023
Voditelji MMS 2023: Iztok Gustinčič, Lorella Flego, Bernarda Žarn in Tomaž Klepač. Foto: Jadran Rusjan
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
2
+1
1
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button