PROMOCIJA

To so sveče, ki gorijo tudi več kot 3 leta

EcoSija vnaša trajnost v področje sveč

Posebnosti
  • PROMOCIJSKO SPOROČILO

Podjetje EcoSija je priznano slovensko podjetje z dolgoletno tradicijo v proizvodnji sveč. Združilo je znanje in strast ter ustvarilo nove solarne sveče, ki gorijo tudi več kot tri leta in s tem postavljajo nove standarde v trajnostni proizvodnji.

»Solarne sveče so dolgo goreče, ekološke in trajnostne. Zelo smo ponosni tudi na to, da imamo prvi na tržišču tako dolgo goreče sveče. Solarne so lahko različnih vrst in oblik. Kot edini smo ustvarili tudi angelčka in lesketajoče steklo, ki je hkrati nevsiljivo, diskretno, moderno in decentno,« je poudarila direktorica podjetja EcoSija Tea Košir. Pohvalijo se lahko z več kot 50 različnimi vrstami sveč in petimi stalnimi barvnimi kombinacijami ter unikatnimi barvami po želji odjemalcev.

EcoSij
Direktorica podjetja EcoSija Tea Košir je predstavila solarne sveče, ki gorijo več kot tri leta. Foto: Sašo Radej

Vedno bolj se usmerjajo k trajnostnemu načinu izdelovanja sveč in ozaveščanju o varstvu okolja, saj se zavedajo, da prihodnost sloni na trajnosti.

Elektronske sveče

Novosti so tudi pri elektronskih svečah, ki gorijo od treh mesecev do pol leta. »Kljub temu, da le-te gorijo do pol leta, pa so cene še vedno ekonomične in sprejemljive za potrošnike glede na sorazmerje z drugimi. Novost je tudi, da imamo gorečega angelčka. Smo pa naš navdih za inovacije in drugačnost dali tudi v oblike. Tako imamo edini štirioglate sveče in nove dizajne z različnimi prilivajočimi barvami. Naša posebnost je tudi, da imamo edini v Sloveniji vodoodporne pokrovčke, ki jih izdelujemo že vrsto let,« je dejala sogovornica.

Sveče na tekoči vosek

V podjetju prav tako izdelujejo sveče na tekoči vosek, saj si večina ljudi še vedno želi imeti sveče s plamenom. »Značilnost teh sveč je, da so dolgotrajne, saj liter olja gori do dva tedna. To pomeni, da smo s to litrsko embalažo dosegli pocenitve v primerjavi z drugimi ponudniki na trgu. Čeprav imamo tekoči vosek, smo še vedno trajnostno usmerjeni, saj so naše sveče dolgo goreče in lahko damo embalažo v ponovno obdelavo in jih recikliramo. Pomembno nam je, da prispevamo h krožnemu toku, se pravi, da lahko vse recikliramo in ponovno uporabimo,« je zaključila direktorica EcoSija.

EcoSij
Novost pri elektronskih svečah je tudi goreči angelček. Foto: Sašo Radej
Back to top button