PROMOCIJA

To rojstnodnevno praznovanje še kako odmeva

Četrti rojstni dan ALEJE

Posebnosti
  • PROMOCIJSKO SPOROČILO

Lahko bi rekli, da se je v sklopu praznovanja 4. rojstnega dne najboljše nakupovalne destinacije pri nas ALEJE odvijalo štiri dni veselja, glasbe, zabave in nepozabnega druženja.

Nika Zorjan
Nika Zorjan Foto Janez Štrukelj

Z ALEJO med drugim praznovali Luka Basi, Nika Zorjan, Rok Piletič, skupina Booom!, Miha Deželak, Gušti in Dvokorak

»Vnovič smo dokazali, da je ALEJA edinstvena nakupovalna destinacija, ki poleg nakupovanja združuje tudi druženja, srečanja in zabavo različne vrste. To je prihodnost nakupovalnih središč. Vesel sem, da so naši obiskovalci praznovali z nami in našimi glasbeniki, kot so Luka Basi, Rok Piletič in Nika Zorjan, ter glasbena skupina Booom!. Še bolj vesel pa sem, da so bili naši podkasti na ALEJI SKY obiskani v tako velikem številu. Hvaležen sem za to,« je dejal direktor ALEJE Toni Pugelj.

Dvokorak
Dvokorak Foto: Matic Kremžar

Odmevni rojstnodnevni dogodki

Dogajanje sta s triki in akrobatskimi spretnostmi popestrili skupini Čupakabra in Arbadakarba – katero ste lahko spoznali v šovu Slovenija ima talent. Otroci so se razveselili ustvarjalnih delavnic poslikave obrazov, čarovnij z Lukom Malenškom in otroške predstave z naslovom Zaklad pokljuških škratov. Športni navdušenci so uživali v košarkarskem turnirju. Do zadnjega stola so bili obiskani tudi podkasti v živo z Dvokorakom, Alkimija besed je gostila Guštija, Fejmiči pa Miho Deželaka.

Arbadakarba
Arbadakarba Foto Janez Štrukelj

Obiskovalci so lahko v času praznovanja izkoristili tudi številne ugodnosti trgovin in lokalov ter sodelovali v ALEJINI nagradni igri.

Čarodej Luka Malenšek
Čarodej Luka Malenšek Foto: Matic Kremžar
Zadovoljna publika na podkastih. Foto: Matic Kremžar
Back to top button