ZABAVNO & DRUŽABNO

TO ganljivo zgodbo ravno v času Evrovizije predstavlja duo Maraaya

Leta 2015 sta prepevala na Evroviziji

V zadnjih dveh letih sta Marjetka in Raay, ki ju poznamo pod ustvarjalnim imenom Maraaya, navduševala s skladbami v slovenščini. Drevo, 1000 let, Zdaj pa greš, Obujem nove čevlje, Dobr’ gre, so skladbe, za katere je Marjetka napisala besedila in navdušila poslušalce predvsem z življenjskimi resnicami v njih.

Pomladni čas že sam po sebi prinaša romantiko in ljubezen, zato je čas za pesem, v kateri se lahko najde vsak zaljubljen par. Pesem, ob kateri lahko dva zaplešeta ob sončnem zahodu, ob večerji s svečkami, ob prvem poročnem plesu, ob jutranji kavi … Prav taka je pesem Sva, ki je ravno v času Evrovizije ugledala luč sveta.

Maraaya
Marjetka in Raay predstavlja novo glasbeno zgodbo. Foto: Neo Visuals

Ob 12. obletnici poroke Maraaya na radijske postaje pošiljata njuno himno ljubezni z željo, da postane himna še kakšnemu zaljubljenemu paru.

“To je najina najbolj romantična pesem do zdaj. V njej se zavedava, da sva v primerjavi z vesoljem, svetom, večnostjo, le ena majhna pika. A vendar, če se ljubiva in slediva istim sanjam, je najin svet vse in največ. Najina ljubezen je polnoletna in še vedno uživava ob dolgih pogovorih, večernih sprehodih, kozarcu vina in jutranji kavici. Kaj naj rečem … še na mnogo let. Del spota smo posneli na prekrasnih lokacijah slovenske obale, del pa na hrvaškem,” je ob tem povedala Marjetka.

Slovenija - Here For You (Maraaya)
Maraaya na ESC odru leta 2015. Foto: Alesh Maatko

“To sva midva”

Marjetkin srčni izbranec in avtor premnogih uspešnic Raay pa je ob tem še pripomnil: “Za pesem sva posnela prekrasen videospot, v katerem sva z Marjetko blizu, kot še nikoli do zdaj. Želela sva deliti delček naju, delček najine ljubezenske zgodbe, saj le tako lahko poslušalcem najbolj iskreno približava to, kar pesem predstavlja. To sva midva, rada sva romantična, rada preživljava čas drug z drugim. Želiva si, da bi najina pesem Sva poslušalce popeljala v svet ljubezni.”

Spomnimo. Dvojec Maraaya nas je zastopal na Pesmi Evrovizije leta 2015. Raay in Marjetka sta nam s skladbo Here For You pripela finale in 14.  mesto.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
4
+1
4
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button