PROMOCIJA

Tega rojstnega dne nikakor ne smete zamuditi

ALEJIN 4. rojstni dan

Posebnosti
  • PROMOCIJSKO SPOROČILO

ALEJIN 4. rojstni dan je tu, s tem pa tudi pestro dogajanje, ko bo glavnina praznovanja potekala kar štiri dni. V sredo, 22. maja bodo organizirali košarkarski turnir na ALEJI SKY, kjer se bodo za košarkarsko krono pomerili košarkarski navdušenci v igri 3 na 3, medtem pa ga bodo komentirali člani priljubljenega košarkarskega podkasta Dvokorak. V sredo in četrtek, 22. in 23. maja, si boste lahko na nakupovalnih ulicah ogledali predstavo žonglerske in ognjene skupine Čupakabra, se udeležili otroških delavnic poslikave obrazov in si ogledali čarovnije z Lukom Malenškom.

V družbi Luka Basija, Nike Zorjan, Roka Piletiča, skupine Booom!, Arbadakarba ter žonglerske in ognjene skupine Čupakabra.

Ta petek in soboto, 24. in 25. maja, ne spreglejte predstave skupine Arbadakarba, ki ste jo spoznali v šovu Slovenija ima talent. Poleg tega se boste lahko udeležili otroške delavnice poslikave obrazov, najmlajši pa bodo lahko uživali v otroški predstavi Zaklad pokljuških škratov, ki nam jo bo predstavil priljubljeni slovenski pisec otroških knjig Žiga X. Gombač. V soboto bo tudi poskrbljeno za številna glasbena presenečenja. Po koncertu skupine Booom!, vabljeni še na posebno glasbeno poslastico in druženje z Niko Zorjan, Rokom Piletičem iz skupine BQL in Luko Basijem.

Od srede, 22. maja, do petka, 24. maja, bodo potekali tudi podkasti v živo. Dvokorak, Flora Ema Lotrič z Alkimijo besed in Fejmiči nam bodo postregli z zgodbami iz ozadja snemanja podkasta. Medtem ko bo Dvokorak postregel z zgodbami iz košarkarskega sveta, bodo Alkimija besed in Fejmiči v goste pripeljali Miho Guština Guštija in Miho Deželaka. Tako bo ALEJA SKY doživela popolno preobrazbo in prvič gostila svet podkastov.

Poleg tega vas vabijo, da izkoristite posebne ugodnosti pomladnih modnih kolekcij po nižjih cenah in uživate v ponudbi gostinskih lokalov z odprtimi terasami. Kakšne popuste so vam pripravili v njihovih številnih trgovinah in lokalih, si lahko ogledate tukaj.

V času praznovanja so vam pripravili tudi nagradno igro, kjer lahko osvojite privlačne nagrade: Playstation 5, mladinsko kolo ali pa Desetake v vrednosti 400 evrov. Poiščite QR kodo po ALEJI in sodelujte v rojstnodnevni nagradni igri.

Desetak
Desetak je vedno prava izbira. Foto: Aleja
Back to top button