ZABAVNO & DRUŽABNO

Šov Znan obraz ima svoj glas brez težav ‘nabrisal’ evrovizijsko Emo

1. marca se je začela druga sezona šova Znan obraz ima svoj glas, v kateri je nova osmerica znanih Slovencev (Žana Salobir, Kataya, Vesna Zornik, Nuška Drašček, Klemen Bunderla, Simon Vadnjal, Tim Kores in Frenk Nova) navdušila s prvimi neverjetnimi preobrazbami in spektakularnimi nastopi.

Zmagovalka Nuška Drašček kot Helena Blagne.Foto: POP TV
Tanja Ribič, Gojmir Lešnjak Gojc in Irena Yebuah TiranFoto: POP TV

Najbolj zabaven šov letošnje pomladi Znan obraz ima svoj glas je prvo oddajo druge sezone začel spektakularno. Denis Avdič je v vlogi voditelja zabaval v povprečju več kot polovico takrat zbranih gledalcev pred ekrani, kar pomeni, da je bil šov daleč najbolj gledana oddaja v Sloveniji.

Kot Joe Cocker je led prebil Frenk Nova. Kataya se je prelevila v svetlolaso Duffy, Klemen Bunderla pa se je moral vživeti v vlogo Ricka Astleya. Ruleta mu je namreč namenila pesem Cry For Help. Postavna mamica Žana Povše Salobir se je prelevila v nekoliko možato Anastacio, Vesna Zornik pa je nastopila kot Shirley Bassey. Tim Kores, ki je še dan pred tem nastopil na Emi, je imitiral Chrisa Isaaka in njegovo pesem Wicked Game. Simon Vadnjal je postal kopija dolgolasega Kida Rocka. Prvi sklop neverjetnih preobrazb pa je prav lepo in zmagovalno zaokrožila Nuška Drašček, ki se je odlično vživela v vlogo Helene Blagne in odpela njeno pesem Moj dom. V prvi oddaji je imela skrivno misijo prav zmagovalka Nuška Drašček in v sklad mladih upov prispevala 6.000 evrov.

Šov je v povprečju dosegel odličen 22,3 % rating in 55 % delež (18-54 let) in bil v nedeljo daleč najbolj gledana oddaja in hkrati do sedaj najbolj gledana oddaja letos.Foto: POP TV
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button