ZABAVNO & DRUŽABNO

Slovenka med najlepšimi Zemljankami, a njen talent je petje

Danijelo Burjan je ljudstvo spoznalo predvsem zaradi njenega zgodovinskega dosežka in to je uvrstitev v svetovni finalni izbor Miss Earth, kjer se je uvrstila med 12 najlepših Zemljank.

Glasba je njena največja strast.Foto: Menart Records

Njen največji talent pa je, kot pravijo v njeni založbi, zagotovo petje. Glede na interese mednarodne glasbene industrije ter tako domačih kot tujih založb si je temu primerno nadela tudi novo umetniško ime Buryana, kar je dejansko izpeljanka iz njenega priimka, vendar ima svoj pomen in zgodbo. Buryana je redka nepalska roža, ki raste v Tibetanskem gorovju in je podnevi bele barve, ponoči se pa transformira v rdeče/modro/UV barvo. Ime pomeni navdih za vznemirjenje, prijaznost in odprtost. Sposobnost transformacije je pa nekaj, kar pevka Buryana zna pokazati. Med petjem se prelevi v energično, samozavestno in zapeljivo izvajalko, ki ji scenski nastop ni tuj, saj ima izkušnje kot foto model in ne nazadnje kot bivša Miss Earth Slovenije.

Tudi kot pevka ni začetnica, saj je 10 let obiskovala ure opernega petja in občasno nastopa s svojo spremljevalno skupino. Kot sama pravi, se je našla prav v glasbi, saj jo le ta spremlja že celo življenje. Skozi celotno glasbeno pot jo je spremljala predvsem glasba njenih staršev, največji vtis pa je nanjo pustila glasba Georga Michaela.

Rada bi se predstavila javnosti kot umetnica z originalno dodano vrednostjo.Foto: Menart Records

Da je Buryana resno zastavila glasbeno kariero, pove dejstvo, da sta v
pripravi že dve novi skladbi, ena je bila že premierno predstavljena na
finalni prireditvi Miss Earth 2019 in je doživela odličen odziv publike.

Pod okriljem svoje matične agencije Metropola Media, pevka predstavlja svojo drugo avtorsko skladbo Zadnjikrat, ki je popolno nasprotje njene prve skladbe. To je tudi ena od odlik mlade izvajalke, ki se lahko prilagodi različnim pevskim žanrom. Za glasbo in produkcijo je poskrbel izkušen producent Milan Lončina alias Millo, ki je s svojim delom zadnja leta močno prisoten predvsem na evropskih trgih. Skladba je napisana tudi v angleščini, saj je celoten projekt zastavljen za svetovni trg.

Buryana: Z glasbo želim predstaviti del sebe, ki ga občinstvo še ne pozna.Foto: Menart Records
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button