MMS

San Di Ego iz odra MMS 2022 na odre po Sloveniji

Na koncu so osvojili 9. mesto

San Di Ego so prvič nastopili na festivalu Melodije morja in sonca, in sicer s skladbo Človek mora imeti sanje, glasbo in besedilo zanjo je napisal Mitja Kobal. “Sklada Človek mora imeti sanje govori o temu, da je potrebno sanjati, saj to nam daje energijo in upanje za naprej. Nikoli nisi premlad ali prestar, da bi lahko sanjal. Posebej sedaj v časih kot so trenutno je potrebno sanjati, da lahko premagamo ovire ki nas pestijo na poti,” pravijo priljubljeni rockerji, ki so se z nastopom odločili predstaviti širši množici ter se odpravili na festival poletnih melodij, kar jim predstavljalo določen izziv, ki so ga z sprejeli z velikim veseljem in ob tem tudi uživali!

Delovni vikend so rockerji izkoristili za bendovske počitnice – člani se med sabo odlično razumejo, zato jim ni bilo težko združiti koristno s prijetnim.

San Di Ego
San Di Ego na odru MMS 2022. Foto: Alesh Maatko

Delovno poletje

Sicer pa so v mesecu juniju najprej razveselili več tisočglavo množico v Portorožu (prireditev Harley Davidson), dober rock žur so priredili tudi v Kočevju, Postojni ter zdaj že tradicionalnem festivalu Gori Rocka, kjer se rockerji dobro počutijo kot doma.

Vikend so izkoristili tudi za polnjenje baterij, v soboto 16. julija bodo namreč že nastopili na velikem odru festivala Pivo in cvetje v Laškem, 30. julija pa v Kamniku.

San Di Ego
Na koncu so si pripeli 9. mesto. Foto: Alesh Maatko
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button