ZABAVNO & DRUŽABNO

Raay in Marjetka po 18 letih še vedno velika romantika

Lani je evrovizijski dvojec Maraaya začel pisati novo glasbeno poglavje. Raay in Marjetka sta namreč začela izdajati svoje skladbe še v slovenskem jeziku. Obujem nove čevlje, Drevo in Dobr’ gre so pesmi, ki so našle svojo pot do poslušalcev, odzivi na njih pa so dali Marjetki in Raayju zagon za naprej.

Marjetka Vovk je prispevala besedilo.Foto: Neo Visuals

Medtem, ko imata pripravljenih pesmi za cel album, ki prihaja predvidoma prihodnje leto, na prvi poletni dan izdajata že četrti singel v zadnjih desetih mesecih. 1000 let je njuna prva ljubezenska in najbolj romantična pesem do sedaj. Pesem opisuje popoln zmenek skozi njune oči. Igriva, romantična, zapeljiva zgodba, ki jo Marjetka podaja s svojim prepoznavnim glasbenim izrazom, bo poslušalcem v živahnem ritmu ogrela zaljubljena srca.

Videospot je od začetka do konca prežet z ljubeznijo …Foto: Neo Visuals

Pesem sva skozi videospot želela predstaviti skozi objeme, poljube in
dotike, zato sva poiskala par, ki mu nastopanje in izkazovanje ljubezni
pred kamerami ni tuje. Igralca v najinem videu, Maša in Uroš, sta tudi v
resničnem življenju pravi zaljubljen par in ta čustva so se prenesla
tudi na kadre.

Raay

Naša nekdanja evrovizijka Marjetk Vovk, ki je za pesem 1000 let napisala besedilo, je izid skladbe pospremila z besedami …

“Oba z Raayjem sva velika romantika in kljub temu, da sva skupaj že 18 let, nama še vedno ogromno pomenijo sproščeni, spontani trenutki in malenkosti, s katerimi si pokaževa, da se imava rada. Travnik, dekca, modro nebo in dve srci, ki se ljubita, je vse, kar potrebujeva za popoln zmenek! O tem sva pisala v skladbi 1000 let.”

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button