ZABAVNO & DRUŽABNO

Polkaholiki navdušili v polfinalu hrvaških talentov

Fantje ponosni in navdušeni

Ko so Polkaholiki nastopili na avdiciji in navdušili Slovenijo in Hrvaško, so sprožili val navdušenja tako pri naših sosedih, predvsem pa smo se v Sloveniji navduševali nad tem, da so na hrvaškem spojili njihovo večno uspešnico Miše Kovača s slovensko polko in poželi veliko navdušenje. Sledilo pa je dolgo čakanje, ali se jim bo uspelo uvrstiti tudi na polfinalni oder.

Polkaholiki so sicer z več kot milijon dvestotisoč ogledi tudi daleč najbolj gledan glasbeni nastop vseh avdicij letošnje sezone hrvaških talentov.

Nekaj dni nazaj so svoje sledilce razveselili z novim hitom Lučke v duetu z bratoma BQL in seveda z novico, da so postali polfinalisti in da bodo nastopili v nedeljski oddaji. V polfinalu so nastopili kot zadnji, na samem vrhuncu oddaje in znova spravili vso dvorano na noge. Z miksom hitov so v polke preoblekli hite Eda Sheerana, Petra Graše, Oliverja Dragojeviča ter Tonyja Cetinskega in Toše Proeskega in spravili na noge gledalce. Žiranti so jim navdušeno čestitali za nadgradnjo nastopa. 

Kaj so povedali žirantje?

“Nadgradili ste svoj nastop! Tako ste zabavni! Ko pridem v Slovenijo, bom prišla na vaš koncert!” je bila znova navdušena velika zvezda Maja Šuput, ki nad Polkaholiki ni skrivala velikega navdušenja. Tako nad izborom pesmi, izvedbo in pristopom, koreografijo. Znova se je čudila nekaterim stvarem, ki so jih Polkaholiki izvedli med samim nastopom.

Edini, ki je Polkaholikom na prvi avdiciji namenil dvom, igralec Janko Popović Volarić, je tokrat fante pospremil s pohvalo, da dobro pojejo, igrajo, da pa imajo poleg tega še dodaten dar, ki zabava ljudi in da so unikatni. 

Operna pevka Martina Tomšić je fantom na avdiciji povedala, da so nekaj posebnega in navdušeno komentirala, kako genijalen je tisti, ki jih je spravil skupaj. Tokrat je pohvalila, da so bili še bolj zabavni in da je prav da so nadaljevali svojo pot in nadgradili polke, čeprav so ji bili glasbeno še bolj všeč prejšnjič, s čimer pa se absolutno ni strinjal četrti žirant Davor, ki je znova izrazil svoje navdušenje nad mladimi fanti.

Maja Šuput je ob razglasitvi treh finalistov, ki jih na hrvaškem določa izključno žirija, priznala, da so se okoli ene točke resno sporekli. Čeprav Polkaholikom ob množici izjemnih talentov in dveh “zlatih gumbov” preboj v superfinale ni uspel, so fantje ponosni in navdušeni.

Popolnoma sproščeni

“Ko smo videli, da smo v polfinalu skupaj z desetimi odličnimi točkami, z dvema zlatima gumboma, s fascinantnimi gibalnimi točkami, smo vedeli, da je za nas že nastop v polfinalu na največjem televizijskem odru na hrvaškem več kot zlato in velika zmaga za nas in smo bili zato popolnoma sproščeni in brez pričakovanj,” so Polkaholiki dodali po nastopu.

“To je bila nepozabna dogodivščina! Vrtiljak čustev! Kakšna izkušnja, prekrasna ekipa, ki ustvarja oddajo je poskrbela, da si bomo sodelovanje na Supertalentu zapomnili za zmeraj. Dobivamo čestitke, povabila na nastope in tv oddaje po vsej Hrvaški, v Sloveniji pa ponosno spremljajo in nam čestitajo za pogum in promocijo naše polke. Hvaležni smo do neba, da nas je naš producent in manager prepričal in dal pogum, da smo se sploh prijavili in da zmoremo,” je komentiral Matic, harmonikar Polkaholikov.

Polkaholiki
Polkaholiki z avtorjem premnogih uspešnic, Raayjem. Foto: Neo Nisuals

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Back to top button
X