PROMOCIJA

Poletni četrtkovi večeri v družbi Avtomobilov, Alenke Godec, Guštija, Martine in Domna

Aleja zna razvajati

Posebnosti
  • PROMOCIJSKO SPOROČILO

Na ALEJA SKY v najboljšem novem nakupovalnem središču na svetu ALEJA vsak četrtek potekajo brezplačni koncerti za vse obiskovalce. Ta teden bo koncert belokranjske pevke in basista Martine in Domna, ki sta svoje moči prvič združila pred dvema letoma. Prihodnji teden bo minil v družbi Avtomobilov, tretji četrtek v avgustu z Guštijem ter zadnji avgustovski četrtek z jazz in pop pevko Alenko Godec. Do sedaj pa so že ambient na ALEJI SKY napolnili številni znani slovenski glasbeniki: Kokosy, Manca Trampuš in Domen Don Holc (Koala Voice), Jure Lesar, Bepop Al Fresco in Emkej.

Srede so rezervirane za kino pod zvezdami. To sredo bodo na svoj račun prišli najmlajši obiskovalci ALEJE, saj bodo premierno predvajali risanko Minioni: Grujev vzpon. So pa bile pretekle srede že obarvane s številnimi premierami najboljših filmov: Top Gun: Maverick, Elvis, Črni telefon, Thor: Ljubezen in grom, Kozmoblisk in Jurski svet: Prevlada.

Aleja
ALEJA vsako sredo razveseljuje s kinom pod zvezdami. Foto: Žiga Intihar

Prijetno s koristnim

Vsak petek vas vabijo na okusno mehiško večerjo, v kateri boste lahko uživali ob živahni glasbi, kjer vas bo v plesne ritme popeljal DJ.

Ob nedeljah lahko svojim malčkom omogočite zanimivo gledališko matinejo v Planetu Lollipop, ki jo lahko dopolnite še z glasbeno ali plesno delavnico v prijetni senci na ALEJI SKY.

Vse dni v tednu pa lahko uživate na največjem trampolinu na svetu. V času počitnic je odprt od ponedeljka do petka med 16. in 22. uro, ob sobotah med 9. in 22. uro in ob nedeljah med 11. in 21. uro.

Aleja
Največji trampolin na svetu na ALEJI SKY
Twitter
Back to top button