EMA 2020

Plan B: Ana Soklič ostane v Ljubljani, pesem odpoje v studiu

“Na EBU-ju se pripravljajo, kot da Evrovizija bo, osebno sem v stiku s kolegi iz Evrovizije ter z vodstvom, ki ima načrt B, ki predvideva, da se bomo mi bolj aktivno vključili.” S temi besedami je na vprašanje Miše Molk – kako kaže s Pesmijo Evrovizije, bo ali ne bo – v posebnem intervjuju v uvodu dejala direktorica TV Slovenija Natalija Gorščak.

Natalija GorščakFoto: Alesh Maatko

In kako naj bi to izgledalo v praksi? “Če bi na koncu obveljal plan B, bi se v Sloveniji to zgodilo v studiu. Vsaka članica bi zavrtela oziroma predvajala posnetek svojega predstavnika, verjetno pa bi vse skupaj tudi nekdo povezoval. To še razmišljajo. O vsem se še pogovarjajo, načeloma pa delajo tako, kot da Rotterdam bo,” je v posebnem intervjuju z Mišo Molk za MMC še pojasnila direktorica TV Slovenija Natalija Gorščak. Njeno izjavo si lahko v celoti ogledate tukaj.

Sicer je to le eden izmed scenarijev! Organizatorji še vedno delajo na tem, kot da Evrovizija v Rotterdamu bo, kateri scenarij pa bo obveljal na koncu pa bo znano okrog 5. aprila.

Ana Soklič je medtem že posnela novo verzijo skladbe Voda.Foto: Alesh Maatko

Sicer pa je ekipa naše evrovizjske predstavnice 2020, Ane Soklič, medtem že uspešno naredila novo verzijo pesmi Voda, delček skladbe pa je na svojem facebook profilu objavil glasbeni mojster Žiga Pirnat, ki se podpisuje pod aranžma in ki je ob tem še zapisal: “Pošteno smo ‘preklompali’ tole našo Vodo. Nova verzija in EP kmalu na voljo.”

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button