EMA

Nova Maraayjina verzija Here For You – z orkestrom in brez slušalk

Na veliko presenečenje smo na koncertu tisočletja, ki se je zgodil v Kongresnem centru Brdo, premierno slišali povsem novo verzijo evrovizijske pesmi Here For You. Duo Maraaya se je namreč v dvorani Grandis predstavil s Simfoničnim orkestrom, Marjetka pa je nastopila brez zaščitnega znaka – slušalk.

Maraaya po dobrodelnem koncertu na Brdu.Foto: Facebook Maraaya

S simfoničnim orkestrom so se na koncertu predstavili Alenka Gotar, Ana Klašnja in Kenta Yamamoto, Modrijani, Darja Švajger, Maraaya, Matjaž Robavs, Nuša Derenda, Slovenski oktet in Lovro Ravbar, Urška Breznik in Slavko Savinšek ter narodnozabavni band aid, ki so ga sestavljali Alfi Nipič, Poskočni muzikanti,  Veseli svati, Darja Gajšek ter Jožica Kališnik in Jožica Svete.

V dvorani Grandis je nastopila tudi skupina Slove’n’aid, ki jo sestavlja 16 uveljavljenih glasbenikov različnih žanrov, zbranih v podporo ter za promocijo mednarodnega razvojnega sodelovanja in humanitarne pomoči. Tokrat so skupaj zapeli Andraž Hribar, Darja Švajger, Eva Boto, Eva Hren, Jana Šušteršič, Nejc Lombardo, Nuša Derenda, Omar Naber in Vlado Pilja. Vsi glasbeniki so se odpovedali honorarjem, saj je imel koncert dobrodelno noto. Od vsake prodane vstopnice v sklopu praznovanja je šel del sredstev v nakup živil za Anino zvezdico.

Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button