ZABAVNO & DRUŽABNO

Nino Ošlak verjame, da je to ena njegovih najboljših pesmi v karieri

Glasbenik Nino Ošlak kot uvod v pomlad predstavlja svežo uspešnico Ko si z mano in svojo že 15. videozgodbo, ki je, kot pravi akademski glasbenik, pravi ‘mali’ glasbeni film.

Za živahno skladbo je glasbenik posnel prav poseben videospot. Skupaj z ekipo režiserja Luka Blatnika je video podoba nastajal skoraj leto dni, snemali pa so v vseh letnih časih. “Pesem Ko si z mano nosi iskreno in močno sporočilo o tem, da je treba živeti tukaj in zdaj, za lepe trenutke in jih uživati v vsej svoji polnosti. Za tiste trenutke, ki nam v življenje vlivajo barve, nam ustavljajo čas,” o novi pesmi pravi Nino Ošlak, ki verjame, da je to ena njegovih najboljših pesmi v karieri. Zato si je še toliko več časa vzel za pripravo video-zgodbe, ki pa je pravzaprav pravi ‘mali’ glasbeni film.

“Nisem še snemal produkcijsko tako velikega video projekta in sem zelo vesel, da nam je uspelo. Kljub drugačnim časom in razmeram. Snemali smo skoraj 20 dni, malo v prestolnici, na Gorenjskem, Štajerskem … Vedno znova sem presenečen koliko lepote premore naša lepa dežela. Vsakdanje trenutke veselja, sreče ob malih pozornostih, smo ujeli v res lepo glasbeno-video zgodbo nove pesmi.”

Pevec, avtor in producent piše glasbo tudi za druge glasbene kolege. Foto: Jan Rozman
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button