ZABAVNO & DRUŽABNO

Nina Pušlar iskreno o prijateljstvu

Nova skladba Ironija

Medtem, ko že zmanjkuje vstopnic za spektakularni šov v Stožicah, predstavlja naša najbolj predvajana pevka Nina Pušlar pesem Ironija.

“Skladbo Ironija smo za album posneli kot zadnjo, po uspešnicah Nina, Nina, Nina in Malo, malo pa bo mogoče izstopala z nekoliko drugačno tematiko. Vedno težje izberem pesem za singel, saj so mi vse na albumu ljube in prav vsako bi rada predstavila tudi radijskim poslušalcem,” pravi pevka, ki po vseslovenski dvoranski turneji počasi začenja s pripravami na spektakularni Nina Pušlar Show v Stožicah.

Nina Pušlar
Nina Pušlar predstavlja novo pesem Ironija. Foto: Matic Kremžar

V ospredju prijateljstvo

“Besedilo govori o prijateljstvu, ki je zame ena največjih vrednot v življenju. Neskončno sem vesela, da imam okoli sebe osebe, s katerimi me povezuje tesno prijateljstvo že vse od otroških dni in da si znamo, kljub hitremu tempu življenja, ki nas včasih želi posrkati vase, vzeti čas za to, da je naša vez vsako leto bolj trdna. Prijateljstvo je nekaj, kar je najbolj vredno negovati, za kar se je vredno truditi in si vzeti čas. Ohranjati in razvijati dobra prijateljstva je pravzaprav eden izmed največjih in pomembnih življenjskih uspehov in tega se vsako leto bolj zavedam.”

Pesem je Nina s svojim bendom že uvrstila tudi na program svojih zadnjih koncertov, vključno z nedavnim Čudežem življenja v Brežicah, in po odzivih občinstva bo tudi ‘Ironija’ lepo obogatila radijski eter.

Prihaja edinstven šov

Najbolj predvajana slovenska izvajalka zadnjih treh let, razširjena 24-članska glasbena zasedba, teater zvoka in luči ter gostje presenečenja na enkratnem glasbenem spektaklu Nine Pušlar v Stožicah, ki bo 16. decembra 2023.

Nina Pušlar show v areni Stožice je najambicioznejši projekt v pevkini karieri, v katerem se bodo glasba, ples in teater luči prepletli v predstavo za vse čute. Na odru jo bo spremljalo 24 glasbenikov, kar pomeni, da boste lahko hite, kot so To mi je všeč, Svet je tvoj, Lepa si, Poljub na klopci, Svet na dlani, Tople oči, Nina Nina Nina, Malo, malo … spoznali v novih preoblekah. Z Nino bodo nastopili tudi gostje presenečenja, za vrhunske plesne koreografije bo poskrbel Anže Škrube, vse skupaj pa se bo odvijalo v najlepšem času v letu, ki je poseben tudi za gostiteljico.

V Stožicah bo nazdravila 18. rojstnemu dnevu svoje prve uspešnice Ni ona in zmagi na Bitki talentov.

Nina Pušlar
Nina Pušlar Foto: Matic Kremžar
Kako bi z emoji komentirali vse skupaj?
+1
2
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Twitter
Back to top button